Mehmet Çelenk “30 Ağustos’u Bu Yıl Çok Daha İyi Anlıyoruz”

Mehmet Çelenk “30 Ağustos’u Bu Yıl Çok Daha İyi Anlıyoruz”
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Başkanı Mehmet Çelenk, 30 Ağustos’un müstakil yaşamak hakkının korunması adına eşsiz bir zafer günü olduğunu belirttiği kutlama mesajında, “3...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Başkanı Mehmet Çelenk, 30 Ağustos’un müstakil yaşamak hakkının korunması adına eşsiz bir zafer günü olduğunu belirttiği kutlama mesajında, “30 Ağustos’u bu yıl çok daha iyi anlıyoruz. Bölgemizdeki özgürlük ve temel hak arayışları, 93 yıl sonra Zafer Bayramımızın değerini daha iyi anlamamızı sağlıyor” dedi.

Milli Mücadelenin 26 Ağustos 1922’de Afyon Kocatepe’de başlayan Büyük Taarruzla amacına ve hedefine ulaştığını hatırlatan Çelenk, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“30 Ağustos Zaferini Hakkın orduları kazandı. Bağımsız ve özgür yaşama hakkını canı pahasına müdafaa eden milletimiz kendi topraklarında kendi bildiği gibi yaşamaktan asla vazgeçemeyeceğini, emperyalist ordulara her ne şartta olursa olsun yenilmeyeceğini topyekun bir hak ordusuna dönüşerek en açık biçimde ortaya koydu.”

"93 yıl önce ülkemizi işgal eden zihniyetin bugün de bölgemizdeki insan hakkı ihlallerine seyirci kalarak varlığını sürdürdüğünü ibretle görüyoruz" diyen Çelenk, "Büyüyen ve zenginleşen ülkemizin daha da yücelmesi adına değer üreten iş adamlarımız adına, ölümsüz kahramanlarımız şehit ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.