Mehmet Özhaseki'den Vatandaşa 'Tazminat Sucuğu'

Mehmet Özhasekiden Vatandaşa Tazminat Sucuğu
AK Parti Talas İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongresi’ne katılan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kemal Kılıçdaroğlu ile olan bir davanın sonuçlanmasıyla aldıkları 15 bin liralık tazminat sebebiyle , kongre sonrasında vatandaşlara sucuk dağ

- AK Parti Talas İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongresi’ne katılan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kemal Kılıçdaroğlu ile olan bir davanın sonuçlanmasıyla aldıkları 15 bin liralık tazminat sebebiyle , kongre sonrasında vatandaşlara sucuk dağıtacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu ile olan davaları hakkında çıkan haberleri yalanlayan Mehmet Özhaseki, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na şu ana kadar 60’a yakın dava açtığını söyledi. En son sonuçlanan davada mahkemenin kendisini haklı bulduğunu ifade eden Özhaseki, "Kemal abi çıktı elinde bir dosya 'Kayseri'de yolsuzluk var' diye. Baktık ki 5 sene önceki dosya. Aynı olay hakkında Türkiye’de ilk kez 3 savcı görevlendirildi. Savcılık kararıyla bizim masum olduğumuz belli oldu. Sonra ise algı idaresine başladılar. İftira attılar. Bol bol beyanat veriyorlar. Halkın içindeymiş gibi görünüyorlar. Hepsine dava açtık. Temiz olduğumuz kesinleşti. Söyledikleri yalanların takip edilmesi gerekiyor. 60’a yakın dava açtık" şeklinde konuştu.

“SAVUNMALARDAN YIRTTILAR”

Kemal Kılıçdaroğlu’nun bazı davalardan verdiği ifadeler sayesinde tazminat ödemediğini söyleyen Özhaseki, "Bazen de bunlar savunmalardan yırttı. Başkana söylemedik eleştiri hakkını kullandık diyorlar. Bunlardan kurtarıyorlar. Kazandıkları davalar kıvırttıkları davalar. Tazminattan yırttıkları davalar. Çok yalan söyleyen bir insan. Başka insan bunu beceremez. Beni dava etti. Yalancı diyor diye. Karar savcılığın."

“SON DAVADAN 15 BİN LİRA TAZMİNAT ALDIK”

En son sonuçlanan davadan 15 bin TL tazminat aldıklarını söyleyen Özhaseki, "Bununla ilgili haber yapılsın istemedik. Sucuklarımızı aldık. Kongre sonrasında vatandaşlara ikram edeceğiz" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.