Mehmet Öztekin’in Acı Günü

Mehmet Öztekin’in Acı Günü
Nazilli’de internet üzerinden yayın yapan Tefekkür Gazetesi Sahibi ve İl Genel Meclisi eski üyesi Mehmet Yaşar Öztekin’in annesi Naciye Öztekin, son yolculuğuna uğurlandı.

- Nazilli’de internet üzerinden yayın yapan Tefekkür Gazetesi Sahibi ve İl Genel Meclisi eski üyesi Mehmet Yaşar Öztekin’in annesi Naciye Öztekin, son yolculuğuna uğurlandı.

Uzun yıllar Nazilli’de Anavatan Partisi (ANAP) İlçe Başkanlığı ile İl Genel Meclis Üyeliği yaparak ilçeye hizmet veren ve son 2 yıldır internet gazeteciliği yapan Tefekkür Gazetesi Sahibi Mehmet Yaşar Öztekin’in, bayramın 1. günü kalp ve solunum yetmezliği sebebiyle Nazilli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Alzheimer hastası annesi Naciye Öztekin, 84 yaşında hayatını kaybetti. Naciye Öztekin, öğle namazına müteakip Koca Cami’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, MHP İlçe Başkanı K. Engin Özcan, Mahalle Muhtarları ve Tefekkür Gazetesi Sahibi Mehmet Öztekin’in meslektaşları ile Öztekin ailesinin yakınları katıldı.

Geçtiğimiz ay da talihsiz bir kaza yaşayarak düşen ve kalça kemiğini kırarak bir dizi ameliyat olan Naciye Öztekin’in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Eğriboyun Mezarlığı'nda toprağa verildi.

MEHMET ÖZTEKİN’İN ACI GÜNÜ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.