Mehmetçik Vakfı 43 Bin Kişiye Destek Sağladı

Mehmetçik Vakfı 43 Bin Kişiye Destek Sağladı
Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi İbrahim Yıldırım, vakfın 43 bin kişiye 689 kişiye destek sağladığını söyledi.Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal’ı...

Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi İbrahim Yıldırım, vakfın 43 bin kişiye 689 kişiye destek sağladığını söyledi.

Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal’ı dernekte ziyaret eden Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi İbrahim Yıldım vakfın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Yıldırım,Mehmet Vakfı’nın 43 bin 689 kişiye destek sağladığını belirterek, “ Halen 8 bin 866 kişi her ay vakfımızın sürekli yardımı yardım almaktadır. Bu kişilerin 7 bin 522’si gazi, engelli Mehmetçikler bin 344 kişisi Mehmetçik çocuklarıdır. Şehit olan veya vefat eden Mehmetçiklerin ailelerine bir sefere mahsus olmak üzere toplam 269 aileye vakfımız tarafından yardım yapılmıştır. Halen 30 gazi, Mehmetçiğe ve 53 engelli Mehmetçiğe aylık bakım yardımı devam etmektedir. Ayrıca 12 Mehmetçik çocuğuna aylık olarak bakım ve öğrenim yardımı yapılmaya devam etmektedir.” dedi.

Sivas’ta gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da bilgi veren Yıldırım,” Sivas ilinde vakfımız kuruluşundan bugüne kadar 111 şehit ailesi ve 158 vefat ailesi olmak üzere 269 aileye vakfımız tarafından yardım yapılmıştır. Halen 30 gazi, Mehmetçiğe ve 53 engelli Mehmetçiğe aylık bakım yardımı yapılmaktadır. Ayrıca 12 Mehmetçik çocuğuna aylık olarak bakım ve öğrenim yardımı yapılmaya devam edilmektedir.” diye konuştu.

Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal ise Mehmetçik Vakfı’nın verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

MEHMETÇİK VAKFI SAMSUN TEMSİLCİSİ İBRAHİM YILDIRIM, VAKFIN 43 BİN KİŞİYE 689 KİŞİYE DESTEK SAĞLADIĞINI SÖYLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.