Mekke Belediye Başkanı Esenler’de İncelemelerde Bulundu

Mekke Belediye Başkanı Esenler’de İncelemelerde Bulundu
Mekke Belediye Başkanı Useme El Bar, şehirlerine yapmayı planladıkları yeni projelerde fikir edinmek için Esenler’de yapılan çalışmaları inceledi.

- Mekke Belediye Başkanı Useme El Bar, şehirlerine yapmayı planladıkları yeni projelerde fikir edinmek için Esenler’de yapılan çalışmaları inceledi.

Mekke şehrine yeni yapılacak projelerde örnek temsil etmesi için Esenler’de incelemelerde bulunan Mekke Belediye Başkanı Useme El Bar, beraberindeki heyetle Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette Esenler’de yaptıkları projeleri anlatan Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Kariyer Merkezi’ni, ‘Bir ekmekte sen koy’ sosyal sorumluluk projesini, Esenler Çorba Çeşmeleri Projesi’ni, Esma Biltaci Bilgi Evi hakkındaki projeleri ve yeni yapacakları projelerden bahsetti. Başkan Mehmet Tevfik Göksu, Useme El Bar’a çiçek ve hediye takdiminde bulundu. Daha sonra Başkan Tevfik Göksu, Useme El Bar ve beraberindeki heyetle Cuma namazını Esenler Dörtyol Merkez Camii’nde kıldı.

USEME EL BAR, DİJİTAL KÜTÜPHANEYİ GEZDİ

Cuma namazı çıkışında Mehmet Tevfik Göksu, Mekke Belediye Başkanı Useme El Bar’ı dijital kütüphaneyi gösterdi. Burada incelemelerde bulunan Mekke Belediye Başkanı Useme El Bar, ardından Esenler Belediyesi Dayanışma ve İyileştirme Merkezi’ne ziyarette bulundu. Bu merkezde sosyal yardıma muhtaç kişilerin yardımı yapan ile yardımı alanın birbirini tanımamasının güzel bir uygulama olduğunu belirten Mekke Belediye Başkanı Useme El Bar, projeyi çok beğendiklerini ifade etti.

Mekke şehrinden gelen heyet, Başkan Göksu ile beraber, Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi’ni inceleyerek, kültür merkezinde sergilenen ‘Türk Sineması’nın 100’üncü Yılı’ sergisini gezdi. Türk Sineması’nın tarihi hakkında kısaca bilgi sahibi olan Mekke Belediye Başkanı Useme El Bar, Kültür Merkezi’nin salonunu hakkında bilgi aldı.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, beraberindeki heyetle yemek yedikten sonra Useme El Bar, Esenler’den ayrıldı.

MEKKE BELEDİYE BAŞKANI ESENLER’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.