Mektup Sapığı Kamerada !

Mektup Sapığı Kamerada !
İzmir’de, kadın avukatlar ile diş hekimlerine cinsel içerikli mektup gönderen ve 5’i taciz olmak üzere 20 ayrı suçtan aranan şahıs, son olarak bir kadın diş hekimine cinsel içerikli mektup bırakırken...

İzmir’de, kadın avukatlar ile diş hekimlerine cinsel içerikli mektup gönderen ve 5’i taciz olmak üzere 20 ayrı suçtan aranan şahıs, son olarak bir kadın diş hekimine cinsel içerikli mektup bırakırken güvenlik kameralarına takıldı. Polis, şüpheliyi kısa sürede yakaladı.

Geçen hafta, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran kadın diş hekimi H.K., Çiğli’de bulunan işyerinin önüne gelen tanımadığı bir erkek şahsın, işyerine girerken kendisine küfür ve hakaret ettiğini söyledi. Bir gün sonra aynı kişinin işyerinin kapısının altından içeri cinsel, hakaret ve tehdit içerikli mektup bırakarak taciz ettiğini dile getiren H.K., bu kişiden şikayetçi olduğunu belirtti. Şikayet üzerine harekete geçen Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, H.K.’nın işyeri güvenlik kamerası ve çevredeki işyeri güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

SUÇ MAKİNASI ÇIKTI

Polis ekipleri, H.K.’nın işyeri güvenlik kamera kayıtlarından, şüpheli kişinin mektup bırakırken görüntüsünü elde etti.

Polis, görüntülerde mektup bırakan kişinin, 5’i cinsel taciz olmak üzere hırsızlık, hakaret, tehdit ve resmi belgede sahtecilik suçlarının da aralarında bulunduğu 20 suçtan aranan, hakkında 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan 47 yaşındaki Ş.B. olduğunu belirledi. Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kısa sürede şüpheli Ş.B.’yi, Çiğli’de dolaşırken kıskıvrak yakaladı. İddiaya göre, Ş.B.’nin, Bornova, Bayraklı, Gaziemir, Karşıyaka ve Buca ilçelerinde kadın avukat ve diş hekimlerine cinsel içerikli mektup gönderirken son bir yıl içinde basına yansıyan birçok kadın avukat ve diş hekimine cinsel taciz, tehdit ve hakaret içerikli mektup gönderen ve mesaj çeken kişi olduğu öğrenildi. Emniyette sorgulaması devam eden Ş.B.’nin kaç olaya karıştığı tespit edilmeye çalışılırken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.