“Melek çocukların karne sevincine ortak olduk”

“Melek çocukların karne sevincine ortak olduk”
Onikişubat Belediyesi, engelli öğrenciler için karne programı düzenledi. Başkan Mahçiçek:

 

Onikişubat Belediyesi, engelli öğrenciler için karne programı düzenledi. Başkan Mahçiçek:

Sosyal belediyeciliğin öncüsü Onikişubat Belediyesi, engelli öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. Sömestr tatili öncesi karnelerini alan Kahramanmaraş Özel İş Uygulama Merkezi Zihinsel ve Fiziksel Engelliler Okulu Engelliler Okulu öğrencileri için Onikişubat Belediyesince karne programı düzenledi.

1-20170120153307.jpg

Onikişubat Kaymakamı Mustafa Çek, Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen’in katıldığı programda, engelli öğrenciler sınıflarında ziyaret edilerek, karneleri takdim edildi. Öğrenci velilerinin de katıldığı program renkli görüntülere sahne olurken, folklor gösterisi sunan engelli öğrenciler büyük alkış aldılar.

3-20170120153308.jpg

Programda konuşan Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, bir yanda mutluluğu bir yanda hüznü yaşadıklarını söyledi. Onikişubat Belediyesi olarak, engelli çocukların sosyal yaşama kazandırılması için her türlü çalışmayı hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Mahçiçek, şöyle konuştu:

“Tabi bir tarafta mutluluk, bir tarafta üzüntü. Öncelikle buradaki ailelerimizin Allah yardımcısı olsun gerçekten. Ama bu çocukların her biri birer melek. Melekler de inşallah ailelerini kurtaracak. Dediğim gibi bir taraftan sevinç, bir taraftan üzüntü. Bir melek çocuklar var, bir de onların kahrını çeken güzel anneler ve babalar var. Ben hepsinin Allah yardımcısı olsun diyorum. Bu gün çocuklarla, onların aileleriyle bir arada olduk. Karne mutluluklarını yaşayalım istedik. Hepsine sağlık sıhhat temenni ediyor, yürekten başarılar diliyorum.”

7-081.jpg

Onikişubat Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı program pasta kesimi ve Başkan Mahçiçek’in, engelli öğrencilere karne hediyelerini vermesiyle son buldu.

9-066.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.