Melikgazi Belediyesi 3 Vardiya Halinde 58 Araç Ve 240 Çalışanı İle Her Zaman Her Yerde Hazır

Melikgazi Belediyesi 3 Vardiya Halinde 58 Araç Ve 240 Çalışanı İle Her Zaman Her Yerde Hazır
Melikgazi Belediye Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Ekim ayından itibaren yapılan toplandı neticesinde kar temizleme ve buzlanmaya karşı etkin çalışma için ekipler oluşturularak çalışma planlamasının yapıldığını dolayısı ile ekiplerin şu anda görev başında o

- Melikgazi Belediye Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Ekim ayından itibaren yapılan toplandı neticesinde kar temizleme ve buzlanmaya karşı etkin çalışma için ekipler oluşturularak çalışma planlamasının yapıldığını dolayısı ile ekiplerin şu anda görev başında olduğunu söyledi.

Kar ile mücadele ekiplerinin 3 vardiya usulü ile çalışmalarını yürüttüklerini ve bunun ile ilgili planlamanın yapılarak listelendirildiğini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, "Kar yağışı ve buzlanma ulaşımı da olumsuz etkiler. Melikgazi merkezinde kapalı yol olmaması ve trafik kazalarına meydan vermemek için tedbirler önceden alınmaktadır. Ekipleri, kendi olanakları ve ayrıca kiralanan dozer, greyder ve kamyonlar ile karla mücadele ederek, yolları açık tutmak için çalışıyorlar. Melikgazi Belediyesi Eskişehir Gecekondu Önleme Bölgesi Battalgazi, Erciyes caddelerinde grayder ile tuz serpme araçları bulundururken, vardiyalı tuzlama ekipleri de ana yollarda tuz serpme çalışmalarına aralıksız devam ettiriyor. Turan, Subaşı, Gesi, Hisarcık, Kıranardı ve Mimasinan yerleşim alanlarında mobil ekipler yani o bölgelere hizmet verecek ekipler oluşturuldu. Kesintisiz hizmet devam ediyor" dedi.

Daha önce organize ve koordine edilen ekiplerin vardiya usulü çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç,özelikle ana cadde ve bulvarlar da, eğimli yollarda özelikle Turan ile Subaşı bölgesi arasında tipiye maruz kalan alanlarda tuzlama çalışmaları sık sık yapılmakta olduğunu kaydetti.

Başkan Büyükkılıç, vardiya ekiplerinde 14 kepçe, 8 tuzlama aracı ve 12 beko lader olarak bilinen kepçe yer aldığını ve toplam 240 çalışanın görev yaptığını sözlerine ekledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.