“Melikgazi Hizmetleri İle Her Yerde”

“Melikgazi Hizmetleri İle Her Yerde”
Melikgazi Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden 2015 yılı Mart ayı meclis toplantısını yaptı. Meclis gündeminde 11’i ek olmak üzere toplam 36 gündem maddesi görüşüldü...

Melikgazi Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden 2015 yılı Mart ayı meclis toplantısını yaptı. Meclis gündeminde 11’i ek olmak üzere toplam 36 gündem maddesi görüşüldü.

Planlı gelişimin ilk şartı…

Melikgazi Belediye Meclisi Mart ayı olağan toplantısında yer alan maddeler tek tek görüşülerek karara bağlandı. 21 madde oylanarak oy birliğince kabul edilirken, 15 gündem maddesi ilgili komisyonlara havale edildi

Tarihi mekanlar ile modern taksi durakları için önemli kararlar…

Meclis gündem maddelerinin genelde imar olduğunu çünkü Kayseri de planlı ve programlı bir şekilde Kentsel Dönüşüm uygulandığını belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi olarak şehrimizi ilgilendiren her konuya ve yatırıma önem veriyoruz. Belediyenin görevleri arasında olmasa dahi Meclis kararı ile hizmeti gerçekleştiriyoruz. Sonuçta kazanan şehrimiz ve insanımız olmaktadır. Melikgazi Belediye Meclisi adeta ÇÖZÜM ÜRETİM MERKEZİ gibi çalışmaktadır. Bu manada 3 tarihi yapı için onarım izni alındı. Kent Bilgi sistemi için çalışmaya başlanıldığı e-devlet sistemi ile bütünlük sağlanacaktır. Şehrimizde güneş enerji kullanımı artırmak için Güneş Enerji santral kurulabilmesinin önü açıldı. Tarihi mekanların onarımında ORAN ‘dan mali yardım alınmasına izin alındı. Taksi duraklarına yeni bir model ve çağdaş bir yapı da hizmet sunulması için yetki alındı. Tüm bu kararlar bugün Belediye Meclisimizce alınmıştır. Kesintisiz ve sorunsuz hizmet için Melikgazi tüm kurumları ve kuruluşları ile her zaman her yerde çalışmakta ve yatırım yapmaktadır “ dedi.

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulunarak yaşanabilir ve modern bir Melikgazi için Meclis üyeleri ile uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi.

Meclis Üyelerine Kentsel Dönüşüm Semineri

Meclis Toplantısı sonrası Kentsel Dönüşüm Müdürü Gökhan Kömürcü tarafından Küçükali, Anbar ve Yenimahalle semtlerinde başlatılan KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ hakkında meclis üyelerine slayt ve imar planları üzerinde detaylı bilgiler verdi.

MELİKGAZİ BELEDİYE MECLİSİ 5393 SAYILI BELEDİYE KANUNUNUN 20. MADDESİNE İSTİNADEN 2015 YILI MART AYI MECLİS TOPLANTISINI YAPTI. MECLİS GÜNDEMİNDE 11’İ EK OLMAK ÜZERE TOPLAM 36 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.