Melikşah’ta 1 İk Günü Düzenlendi

Melikşah’ta 1 İk Günü Düzenlendi
Melikşah Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, çalışan insan değerlerine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Kayseri’de bulunan holdinglerin üst düzey yöneticileri ve kurum temsilcilerine 1 İK (İnsan Kaynakları) Günü programı düzenledi.

- Melikşah Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, çalışan insan değerlerine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Kayseri’de bulunan holdinglerin üst düzey yöneticileri ve kurum temsilcilerine 1 İK (İnsan Kaynakları) Günü programı düzenledi.

Programa Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Boydak, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şen, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Özdevecioğlu, Psikoloji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Doğan, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Nihat Köroğlu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nejat Çapar, Kayseri’de bulunan holdinglerin üst düzey yöneticileri ve kurum temsilcileri katıldı.

Memduh Boydak, Boydak Holding olarak İnsan kaynaklarına yaklaşımları ve bu konuda insan yetiştirmenin öneminden bahsetti. Boydak, “Şirketler açısından insanın değeri her geçen gün artmaktadır. Hazır altyapımızla doğru insan kaynaklarını birleştirebilsek, şimdiki olduğumuzun 2-3 katı büyümek mümkün. Dünyada yapacak daha çok iş var” dedi.

Katılımcı İK yetkilileri ve yöneticiler arasında geçen samimi görüş alışverişleri ve paylaşımların olduğu programda katılımcılar, akademisyenleri dinlemekle kalmayıp, sunum sırasında ve ikram aralarında soru sorma ve sohbet etme fırsatı da yakaladı.

MELİKŞAH’TA 1 İK GÜNÜ DÜZENLENDİ

MELİKŞAH’TA 1 İK GÜNÜ DÜZENLENDİ

MELİKŞAH’TA 1 İK GÜNÜ DÜZENLENDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.