Meltem Koleji’nden Kutlu Doğum Haftası Kutlaması

Meltem Koleji’nden Kutlu Doğum Haftası Kutlaması
Kilis Özel Meltem Koleji, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Kilis Öğretmenevi Konferans Salonu’nda bir program tertip etti.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Kur’an Kerim tilaveti ile...

Kilis Özel Meltem Koleji, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Kilis Öğretmenevi Konferans Salonu’nda bir program tertip etti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Kur’an Kerim tilaveti ile devam etti. Programda bir konuşma yapan Okul Müdiresi Zeynep Ay, Okul Kurucusu Alaaddin Özkar ve Din Dersi Öğretmeni Ömer Özarpacı birer konuşma yaptı. Meltem Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Nuran Yakut, yaptığı konuşmada, “Alemlere Rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed Mustafa’nın (s.a.) ve O’nun Ehl-i Beyti olan Hz. Fatıma (a.s.), Hz. Ali (a.s.), Hz. Hasan (a.s.) ve Hz. Hüseyin’in (a.s.) günümüz insanının hayatının her alanında örnek alması gerektiği şahsiyetlerdir” dedi.

Okul öğrencilerinin seslendirdiği ilahiler salonu tıka basa dolduran misafirler tarafından beğeni ile dinlenirken, sinevizyon gösterileri ilgiyle takip edildi. Program, Hazreti Peygamberi için öğrenciler tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle okunan Salavat-ı Şeriflerin bağışlandığı dua ile sona erdi.

KİLİS ÖZEL MELTEM KOLEJİ, KUTLU DOĞUM HAFTASI MÜNASEBETİYLE KİLİS ÖĞRETMENEVİ KONFERANS SALONU’NDA BİR PROGRAM TERTİP ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.