Memur Emeklisinden Erdoğan'a Bağış

Memur Emeklisinden Erdoğana Bağış
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde memur emeklisi Enver Güçyeter Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a seçim çalışmaları için bağışta bulundu.

- Bilecik’in Bozüyük ilçesinde memur emeklisi Enver Güçyeter Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a seçim çalışmaları için bağışta bulundu.

Ziraat Bankasına giderek bağışını yatıran Enver Güçyeter, Cumhurbaşkanlığı seçiminin tarihi bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Güçyeter açıklamasında, "Milletimiz 10 Ağustos’ta bir tercih daha yapacak. Ama bu tercih, bugüne kadarki tercihlerinden çok daha farklı ve önemli olacak. Zira millet olarak yüzlerce yıllık tarihimizde ilk defa kendi başkanımızı kendimiz seçeceğiz. Bunun gerçekten tarihi bir dönüm noktası olduğuna inanıyoruz. Cumhurbaşkanlığı, maalesef bugüne kadar hep bir takım çevrelerin bu ülkede yüzde 5’ini bulmayacak bir azınlığın direktifleriyle seçildi. Ama artık bundan böyle vatandaşımız milletvekilini, belediye başkanımızı nasıl seçiyorsa, cumhurbaşkanlığını da öyle seçecek. Bundan böyle başkalarının direktifiyle değil; bizim tercihimizle bizi yönetecek, bizi temsil edecek. Bizim gibi düşünen, bizim gibi inanan, bizim gibi yaşayan bir insanımızı İnşallah 10 Ağustos’ta seçeceğiz. Buradan da tüm Türkiye’ye tüm Bilecik ve İlçelerinde yaşayan hemşehrilerimizle sayın Başbakanımıza, Cumhurbaşkanı adayımıza hem maddi hem de manevi destek olmaya çağırıyorum. Ben şahsım olarak memur emekli aylığımdan bir kısmını hizmet sevdalısı gerçek lider, hayalleri gerçekleştiren sayın Başbakanım Recep Tayyip Erdoğan’a bağışta bulundum" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.