Menderes İlköğretim Okulu’na Spor Malzemesi Desteği

Menderes İlköğretim Okulu’na Spor Malzemesi Desteği
Cizrespor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ’Sevgi dili spor’ projesi kapsamında okullarda öğrencilerin aktif spor yapması ve sporu alışkanlık haline getirmesini yaygınlaştırmak amacıyla Menderes İl...

Cizrespor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ’Sevgi dili spor’ projesi kapsamında okullarda öğrencilerin aktif spor yapması ve sporu alışkanlık haline getirmesini yaygınlaştırmak amacıyla Menderes İlköğretim Okulu’na spor malzemesi desteği sağladı.

Spor malzemelerinin dağıtımı için okul bahçesinde tören düzenlendi. Törene, Cizrespor Kulübü Başkanı Salih Sefinç, ikinci başkan Maruf Sefinç, Cizrespor Kulübü Onursal Başkanı ve Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı Emniyet Müdürü Harun Taş, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı. Törende kısa bir açıklama yapan Cizrespor Kulübü Başkanı Salih Sefinç, "Cizrespor olarak bir üst lige çıkmanın mutluluğu ve meyvesi olarak hem ileride kuracağımız alt yapıya istinaden ve mevcut tesislerde sıkıntılarımız olduğu için alt yapımız yerine Cizre’de mevcut bulunan okullarımızdaki çocuklarımıza yardımlarımız olacaktır. Bu ilki oldu ama bundan sonra sık aralıklarla bu tür yardımları devam ettirmeye çalışacağız. Çünkü spordaki temel amaçlarımızdan bir tanesi de çocuklarımızdır, çocuklarımızın mutluluğudur. Spor alanlarında onlara güzel ahlakı öğretmek, güzel yerlere teşvik etmek genel amaçlarımızdan biri olduğu için birinci ve temel başlangıcı Menderes İlköğretim Okulu öğrencilerine spor malzemeleri hediye ederek başladık" dedi.

TAŞ: "ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA İNŞALLAH ALT YAPI SORUNU ÇÖZÜLECEKTİR"

Kulüp başkanı Salih Sefinç’e teşekkür eden Cizrespor Kulübü Onursal Başkanı Harun Taş ise, "Salih Bey geçen yıl bir söz vermişti Cizre’ye ve Cizre halkına. BAL’da şampiyon olup 3. Lig’e çıkacağız, arkasından da Cizrespor’un altyapı sorununu çözeceğiz demişti. Cizre’de genç nüfus çok fazla 43 bine yakın öğrencimiz var. Bunların spor yapmaları, aktif olarak sporun içinde olmaları tabii ki alt yapı ile mümkün olacaktır. Cizrespor Kulübü de bu konuda ciddi projeler üretti ve önümüzdeki günlerde de bunu hayata taşıyacaktır. Yönetim ilk sözünü Cizrespor’u 3. Lig’e çıkararak tuttu. Önümüzdeki yıllarda da inşallah alt yapı sorunu da çözülecektir. Bu sorunun çözülmesi ile ilçemizdeki genç kardeşlerimizin de spor yapma imkanları sağlanacaktır. İleride de Cizre’den süper ligde oynayabilecek futbolcular yetişecektir diye düşünüyorum" diye konuştu.

Menderes İlköğretim öğrencisi Melike Özmen ise kendilerine spor malzemesi desteğinde bulunan Cizrespor Kulübü yöneticilerine teşekkür ederek, Cizrespor’a Spor Toto 3. Lig’de başarılar diledi.

Yapılan konuşmaların ardından Cizrespor Kulübü ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından tahsis edilen spor malzemeleri öğrencilere dağıtıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.