Menderes’e Yeni Banklar Çok Yakıştı

Menderes’e Yeni Banklar Çok Yakıştı
Menderes Belediyesi çevre düzenleme çalışmaları kapsamında ilçedeki eski bankları yenileriyle değiştiriyor.

- Menderes Belediyesi çevre düzenleme çalışmaları kapsamında ilçedeki eski bankları yenileriyle değiştiriyor.

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçenin dört bir yanında yeni banklar devreye sokuldu. İlk olarak sahil düzenlemesi çalışmaları kapsamında Özdere ve Gümüldür’de bulunan eski banklar yenileriyle değiştirilerek tek tip bank uygulamasına geçildi. Sahil şeridinde gerçekleşen çalışmanın ardından merkeze de yeni bankların konulmasına başlandı.

“HİZMETİMİZ SÜRECEK”

Sahil düzenlemesi ile ilçenin turizm alanında atağa kalkmasını amaçladıklarını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Turizm bölgemizde başlattığımız sahil düzenleme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Özdere ve Gümüldür’de eskiyen, yıpranan bankları yenileri ile değiştirdik. Bu bölgede farklı türde banklar yer alıyordu. Park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerimizin yaptığı çalışma ile bu farklılığı da ortadan kaldırdık, tek tip bank uygulamasına geçtik. Vatandaşlarımızın rahatı için hizmetlerimiz sürecek” dedi.

İLÇENİN HER YERİNE KONACAK

Yapılan çalışmanın sadece sahil şeridini kapsamadığını da ifade eden başkan Soylu, ” Yaz aylarıyla birlikte nüfusun 2 hatta 3 katına çıktığı sahil şeridinde ilk uygulamayı gerçekleştirdik. Çalışmalarımız sadece sahil şeridimizi kapsamıyor. İlçenin tamamında banklarımızı yeniliyoruz. Bütün Menderes’te yeni banklarımız vatandaşlarımızın hizmetine giriyor” diye konuştu.

TOPLAMDA 180 BANK

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bank yenileme çalışması ile Özdere ve Gümüldür’e50 adet pik döküm ayaklı ahşap bank yerleştirildi. Uygulama kapsamında ilçenin genelindeki park, yeşil alan ve kamu alanlarına 130 adet metal ayaklı ahşap bankta konuluyor.

MENDERES’E YENİ BANKLAR ÇOK YAKIŞTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.