Menderes’te Yaz Spor Okulları Açılıyor

Menderes’te Yaz Spor Okulları Açılıyor
İzmir’in Menderes ilçesinde, öğrencilere yönelik beş branşta yaz spor okulları açılacağı bildirildi.Menderes Belediyesi Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü, öğrencilere yönelik yaz dönemini kapsayan spor ok...

İzmir’in Menderes ilçesinde, öğrencilere yönelik beş branşta yaz spor okulları açılacağı bildirildi.

Menderes Belediyesi Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü, öğrencilere yönelik yaz dönemini kapsayan spor okulları açıyor. Basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi, cimnastik branşlarında eğitimlerin verileceği kurslara, 5 Haziran 2015 tarihinden itibaren kayıt yaptırılabileceği öğrenildi. Öğrencilerin kayıtlarını ise, Menderes Belediyesi Eğitim, Gençlik ve Spor Kulübü ile Menderes Belediyesi Gümüldür Çok Amaçlı Spor Salonu’ndan yapabileceği belirtildi.

Kayıtların tamamlanmasının ardından 29 Haziran 2015 tarihinde başlayacak dersler kapsamında, 7-13 yaş arası öğrenciler futbol, 5 yaş ve üstü öğrenciler basketbol, 9 yaş ve üstü öğrenciler voleybol, 6 yaş ve üstü öğrenciler masa tenisi, 4 yaş ve üstü öğrencilerin ise cimnastik eğitimlerine katılabilecek.

Tüm öğrencileri spor yapmaya davet eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Öğrencilerimizin yaz aylarında sporla bütünleşmeleri için gerçekleştirdiğimiz Yaz Spor Okullarımız 5 dalda eğitim verecek. Öğrenci kardeşlerimizin bu eğitimlerden yararlanmasını istiyoruz. Sporla bütünleşmiş, sporda başarıyı yakalamış bir Menderes için çalışmalarımız sürecek" dedi.

İZMİR'İN MENDERES İLÇESİNDE, ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BEŞ BRANŞTA YAZ SPOR OKULLARI AÇILACAĞI BİLDİRİLDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.