Merkez Parti, Elbistan’da Teşkilatlanıyor

Merkez Parti, Elbistan’da Teşkilatlanıyor
Elbistan’da teşkilatlanma çalışmalarına başlayan Merkez Parti’nin İlçe Başkanlığına Hacı Ahmet Özdursun, Gençlik Kolları Başkanlığı’na ise Hakan Demirel getirildi.

Elbistan’da teşkilatlanma çalışmalarına başlayan Merkez Parti’nin İlçe Başkanlığına Hacı Ahmet Özdursun, Gençlik Kolları Başkanlığı’na ise Hakan Demirel getirildi. 

‘Topyekun milletin partisiyiz’ sloganı ile Türkiye’nin siyasi arenasında yer alan Merkez Parti’nin Elbistan İlçe Başkanı Hacı Ahmet Özdursun oldu. Kurucu başkan sıfatıyla açıklamada bulunan Özdursun, hiçbir siyasi partinin alternatifi olmadıklarını söyledi.

Tüm Elbistanlıları partisine davet eden ve düzenlediği basın toplantısı ile Merkez Parti Elbistan ilçe başkanlığı görevine getirildiğini duyuran Özdursun, “Bugün Türkiye'de hem iktidar hem muhalefet ihtiyacından doğan Merkez Parti'nin kurulduğunu tüm Türkiye ile birlikte Elbistan ilçe teşkilatının oluştuğunu, kurucu ilçe başkanı olarak tüm Elbistanlılara müjdelemek isterim.

Merkez Parti neden kuruldu? Kurucu genel başkanımız Prof. Dr. Abdurrahim Karslı'nın ifadesi ile bugün ülkemizde bulunan siyasi partilerin gelişen dünya konjonktürüne ayak uyduramaması, hukukun üstünlüğünün geri atılması, insan hak ve hürriyetlerinde liyakatin esas alınmaması ve siyasetin merkezinde insanın olmaması gibi birçok sorun bu hareketin doğmasına sebep olmuştur. Biz Merkez Parti olarak kendimizi hiçbir siyasi partinin alternatifi olarak görmüyoruz. İnsanı merkez alan yepyeni bir siyasi anlayışla gelmekteyiz ve bütün halkımızı partimize davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan Merkez Parti Elbistan Gençlik Kolları Başkanı Hakan Demirel ise, “Yeni kurulan Merkez Parti, ülkemize adalet ve adil yaşam koşulları sunarak sen-ben ötekileştirme duygusu gütmeden bir arada olmayı sağlamak amacıyla hizmet vermeye hazır bir harekettir. Ben de Merkez Parti oluşumuna katılma kararı alarak Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanmış bulunmaktayım. Kapılarımızın vatandaşlarımıza sonuna kadar açık olduğunu belirterek, özellikle genç arkadaşlarımızın Merkez Parti çatısı altında toplanmalarını ve bizlere destek vermelerini ümit ediyorum. Bu siyasi hareketin milletine hizmet edeceğini ve ülkesine layığı ile iktidar olmasını temenni ediyoruz. Genel Başkanımızın da dediği gibi bizde güçlü olan haklı değil, kim haklı ise o güçlüdür” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.