Merkez Partide İstifa

Merkez Partide İstifa
Yaklaşık 2 ay önce Merkez Parti Erzurum İl Başkanlığına atanan Murat Köroğlu görevinden ve parti üyeliğinden istifa etti. Köroğlu ile birlikte yönetim kurulu üyeleri ile Erzurum milletvekili adayı Rag...

Yaklaşık 2 ay önce Merkez Parti Erzurum İl Başkanlığına atanan Murat Köroğlu görevinden ve parti üyeliğinden istifa etti. Köroğlu ile birlikte yönetim kurulu üyeleri ile Erzurum milletvekili adayı Ragıp Arıcı ve Bayburt Milletvekili adayı Ömer Şehitoğlu’da milletvekili adaylıklarından çekildiler.

Eski İl Başkanı Mustafa Yıkıcı’nın istifasından sonra İl Başkanlığı görevine atanan ve yaptığı çalışmalar ile partili partisiz herkesin beğenisini toplayan Murat Köroğlu gördüğü lüzum üzerine İl Başkanlığı görevinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. İl Başkanı ile birlikte yönetim Kurulu üyeleri de istifa kararı aldılar.

ADAYLIKDAN ÇEKİLDİLER

Diğer taraftan Merkez Parti Erzurum 3.sıra milletvekili adayı Ragıp Arıcı ve Bayburt 1.sıra milletvekili adayı Ömer Şehitoğ’lu da milletvekili adaylıklarından çekildiklerini bildirdiler.

İl Başkanı Murat Köroğlu,arkadaşları ile birlikte gördükleri lüzum üzerine istifa etme kararı aldıklarını ve bunu Genel merkeze bildirdiklerini ifade etti

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.