Mersin Oto Sanatkarlar Odası Genel Kurulu

Mersin Oto Sanatkarlar Odası Genel Kurulu
Mersin Oto Sanatkarlar Odası’nın olağanüstü genel kurulunda, Ayhan Kabaali başkanlığa seçildi.Bir düğün salonunda yapılan ve İl Ticaret Müdürü Mahmut Zeybek, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birl...

Mersin Oto Sanatkarlar Odası’nın olağanüstü genel kurulunda, Ayhan Kabaali başkanlığa seçildi.

Bir düğün salonunda yapılan ve İl Ticaret Müdürü Mahmut Zeybek, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Talat Dinçer ile çok sayıda oda başkanı ve oda üyelerinin katılım gösterdiği genel kurul, açılış ve yoklama ile başladı. Genel kurulun Divan Başkanlığı’na seçilen ESOB Başkanı Talat Dinçer, odanın merhum Başkanı Cemal Serinol’un yaşamını yitirmesinin ardından mevcut oda yönetimince olağanüstü genel kurul kararı alındığını belirterek, genel kurulun sadece seçim maddesini kapsadığı söyledi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde, 2 aday başkanlık için yarıştı. Geçerli 459 oydan 267’sini alan Ayhan Kabaali Mersin Oto Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na seçilirken, Murat Demircioğlu 192 oy aldı.

Kabaali başkanlığındaki Mersin Oto Sanatkarlar Odası’nda Levent Gizli, Yahya Bilmez, Lütfi Yılmaz, Yakup Kınacı, Hamit Sırlıbaş ve İsmail Öden yönetim kurulu olarak görev alırken, Bayram İbiloğlu, İsmail Yeşilkendin ve Alper Dalkılınç Denetim Kurulu’na getirilen isimler oldu.

MERSİN OTO SANATKARLAR ODASI'NIN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU'NDA, AYHAN  KABAALİ BAŞKANLIĞINDAKİ LİSTE YÖNETİME SEÇİLDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.