Mersin’de Haluk Levent Rüzgarı

Mersin’de Haluk Levent Rüzgarı
Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi tarafından organize edilen ’Kilikya Kültür Sanat Spor Festivali’ kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Haluk Levent, hayranlarına müzik dolu bir gece yaşattı.’Akd...

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi tarafından organize edilen ’Kilikya Kültür Sanat Spor Festivali’ kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Haluk Levent, hayranlarına müzik dolu bir gece yaşattı.

’Akdeniz’de Herkes Farklı Herkes Eşit’ sloganıyla kültürler buluşmasına ev sahipliği yapan Akdeniz Belediyesi, Kilikya Nehir Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği işbirliği ile ’Kilikya Kültür Sanat Spor Festivali’ düzenledi. Ünlü rock yıldızı Haluk Levent de festival kapsamında Mersinli hayranlarıyla buluştu. Merkez Yenişehir ilçesindeki Kilikya Nehir Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği inşaat alanında dün akşam gerçekleşen konserde, Haluk Levent hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konsere, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Mehmet Fazıl Türk, Kilikya Nehir Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ahmet Verde Özuğurlu ve vatandaşlar katıldı.

Konser öncesinde konuşan Eş Başkan Mutlu, böyle organizasyonları her zaman yapmaya devam edeceklerini belirterek, "Görüyorum ki, bu alan çok dilliliğin, çok kültürlülüğün bulunduğu bir alan. Bu tarz organizasyonlar ile böyle alanları yaratabiliyorsak ne mutlu bizlere. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Eş Başkan Türk ise Akdeniz Belediyesi olarak hiç bir zaman ayrım yapmadan vatandaşlara sahip çıktıklarını ifade ederek, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından sahneye çıkan Haluk Levent, alanı dolduranları Arapça selamladıktan sonra birbirinden güzel parçalarını hayranları için seslendirdi. ’Yollarda Bulurum Seni’ parçasıyla açılış yapan ünlü sanatçı, Ahmet Kaya’nın seslendirdiği parçaları da hayranları için söyledi. Hayranları da ünlü sanatçının şarkılarına sık sık eşlik etti. Haluk Levent, konserin ilerleyen saatlerinde seyircilerin arasına inerek, hayranlarıyla bir arada şarkılarını seslendirmeye devam etti. Böyle bir organizasyonda bulunmaktan şeref duyduğunu ifade eden Levent, "Halkımla bir arada olmaktan onur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Konser gece geç saatlere kadar devam etti.

HALUK LEVENT, KONSERİN İLERLEYEN SAATLERİNDE SEYİRCİLERİN ARASINA İNEREK, HAYRANLARIYLA BİR ARADA ŞARKILARINI SESLENDERDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.