Mersin’de Kafede Cinayet

Mersin’de Kafede Cinayet
Mersin’de bir kafede iki kişi arasında çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı. Kafeye müşteri olarak giden 19 yaşındaki Hazım Acar, çıkan tartışmada kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından pompa...

Mersin’de bir kafede iki kişi arasında çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı. Kafeye müşteri olarak giden 19 yaşındaki Hazım Acar, çıkan tartışmada kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, olay, saat 15.30 sıralarında Aile ve Sosyal Politikalar Mersin İl Müdürlüğü binasının karşısındaki kafede meydana geldi. İddiaya göre, kafeye müşteri olarak gelen 1996 Siirt Pervari doğumlu, Mersin’de yaşayan Hazım Acar, henüz bilinmeyen bir nedenle kafedeki kimliği henüz belirlenemeyen bir kişiyle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, kimliği belirsiz kişi pompalı tüfekle Acar’a ateş etti. Göğsünden vurulan Acar, olay yerinde yaşamını yitirirken, cinayeti işleyen kişi ise olaydan yerinden kaçtı.

Bir kişinin de ayağından yaralanarak kaçtığı iddia edilen olay sonrasında, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri ile Olay Yeri İnceleme ekipleri, söz konusu kafede inceleme yaptı.

Polisin olay yerindeki incelemesinin ardından yaşamını yitiren Hazım Acar, Büyükşehir Belediyesi’nin cenaze aracıyla Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, kafenin sahibi olduğu belirtilen Ümit K.’nin şüpheli olduğu üzerinde dururken, olaydan sonra kayıplara karışan Ümit K.’yi arama çalışması başlatıldı.

MERSİN’DE BİR KAFEDE İKİ KİŞİ ARASINDA ÇIKAN TARTIŞMA CİNAYETLE SONUÇLANDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.