Mersin’de Yol Çizgileri Yenileniyor

Mersin’de Yol Çizgileri Yenileniyor
Mersin’de trafik akışının rahat bir şekilde sağlanması için yapılan çalışmalar devam ediyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi şerit çizgisi çalışması ile yol çizgilerini yeniliyor.Mersin Büyükşehir Beledi...

Mersin’de trafik akışının rahat bir şekilde sağlanması için yapılan çalışmalar devam ediyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi şerit çizgisi çalışması ile yol çizgilerini yeniliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi bir yandan şehirdeki yolların bakım ve asfalt çalışmalarını yaparken bir yandan da trafik akışının rahat bir şekilde sağlanabilmesi için şerit çizgisi çalışması ile yol çizgilerini yeniliyor.

Kurdali-Güneykent, Güneykent-Yalınayak Arpaç ile Güneykent-Mezarlık Kavşakları arasındaki yollara reflektörlü sarı boya ile trafik uyarı çizgileri çekildi. GMK Bulvarı üzerinde Çetinkaya-Makine İkmal arasındaki asfalt yol ile İsmet İnönü Bulvarı’nda da yol çizgi çalışmaları gerçekleşti.

Bir haftada yaklaşık 12 bin metrekarelik asfalt üzerine yapılan çalışmalarda, yollar yeni çizgileriyle buluşurken belirlenen güzergahlarda hava şartlarından etkilenen ve boyaları silindiği için tam olarak anlaşılmayan yol ve yaya geçit çizgileri boyanmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalarla, şehir içindeki trafiğin daha güvenli hale gelmesi hedeflenirken, trafikte şerit ihlali yapan sürücülerin de önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.