Mesir Macunu Festivali’nde Demet Akalın Coşkusu

Mesir Macunu Festivali’nde Demet Akalın Coşkusu
Manisa’da 475. Uluslararası Mesir Macunu Festivali kapsamında sahne alan pop müziğin sevilen sesi Demet Akalın, Manisalı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.Festivalin ilk gününde sahne alan Demet...

Manisa’da 475. Uluslararası Mesir Macunu Festivali kapsamında sahne alan pop müziğin sevilen sesi Demet Akalın, Manisalı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Festivalin ilk gününde sahne alan Demet Akalın Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce kişiyi söylediği şarkılar ve sahne performansı ile mest etti. Konseri Vali Yardımcısı Yakup Tat, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya izledi.

Sahneye ‘İlahi Adalet’ şarkısı ile çıkan ünlü sanatçı Demet Akalın, sevilen eserlerinin yanı sıra canlı olarak bir birinden güzel şarkılar seslendirdi. Akalın’ın konserinde Cem Bergamalı da davul şovu ile izleyenleri büyüledi. Demet Akalın konserinde bir baloncuyu görmesi üzerine, baloncudan bütün balonları istedi. Akalın, aldığı balonları kendisini izlemeye gelen ailelerin çocuklarına hediye etti. Konserinde 2 gün sonra doğum gününün olduğunu hatırlatan Demet Akalın, “ Aslında balonu sizler almanız lazım. 28 yaşına giriyorum. Sabahtan beri zıplıyorum, 28 gösteriyor muyum hiç” dedi. Konserde güvenlik görevleri zor anlar yaşadı. Bir gurubun bariyerleri zorlaması sonucu kısa süreli gerginlik yaşandı. Konseri izlemeye gelen bazı kadınlar durumdan rahatsız olunca güvenlik görevlileri müdahale ederek kadınları bariyerlerin diğer tarafına aldı.

Manisalılara keyifli bir akşam yaşatan Demet Akalın’a konser sonunda Vali Yardımcısı Yakup Tat, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler ve Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya tarafından çeşitli hediyeler verildi.

MANİSA’DA 475. ULUSLARARASI MESİR MACUNU FESTİVALİ KAPSAMINDA SAHNE ALAN POP MÜZİĞİN SEVİLEN SESİ DEMET AKALIN, MANİSALI HAYRANLARINA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.