Meski, Yalınayak’taki Kanalizasyon Hattının Yüzde 80’ini Tamamladı

Meski, Yalınayak’taki Kanalizasyon Hattının Yüzde 80’ini Tamamladı
Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) ekipleri, merkez Toroslar ilçesi Yalınayak Mahallesi’nde döşedikleri kanalizasyon şebeke hattının yüzde 80’ini tamamladı.MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan ya...

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) ekipleri, merkez Toroslar ilçesi Yalınayak Mahallesi’nde döşedikleri kanalizasyon şebeke hattının yüzde 80’ini tamamladı.

MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, kanalizasyonu olmayan mahalle ve sokaklarda eksikleri giderme adına çalışmaların devam ettiği bildirildi. Çalışmalarla ilgili bilgi veren MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, altyapısı tamamlanmış bir Mersin oluşturmak için içme suyu şebekesi, yağmursuyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti. Bu kapsamda ekiplerin, Yalınayak Mahallesi’ndeki kanalizasyon şebekesi yapım işinde 300 ve 400 milimetre çaplarında toplam bin 867 metre kanalizasyon şebeke hattı döşemeye başladığını dile getiren Aybak, bu hattın bugüne kadar yüzde 80 oranında tamamlandığını kaydetti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde daha temiz bir çevreye sahip olması için kanalizasyonu olmayan mahallelerdeki projelendirme ve uygulama çalışmalarının kapsamlı bir şekilde devam ettiğinin altını çizen Aybak, atıklardan kaynaklı çevre kirliliğinin önüne geçmek ve vatandaşlara daha temiz bir yaşam ortamı oluşturmak hedefiyle çalıştıklarını vurguladı. MESKİ’nin sosyal medya hesapları ve ALO 185 hattı üzerinden gelen şikayet ve taleplerin de ivedi bir şekilde birimlere iletildiğini ifade eden Aybak, kanalizasyon, içme suyu, yağmursuyu ve kayıp-kaçakla mücadele gibi konularda çalışmalarda vatandaşların menfaatini düşünerek hareket ettiklerini, gelen her şikayet ve talebe önem verdiklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.