Meski’nin İlçelerdeki İçme Suyu Çalışmaları Sürüyor

Meski’nin İlçelerdeki İçme Suyu Çalışmaları Sürüyor
Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün, ilçelerdeki içme suyu çalışmaları devam ediyor. MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, çalışmalar kapsamında Bozyazı’nın Ardıçlıtaş ve Elmakuzu...

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün, ilçelerdeki içme suyu çalışmaları devam ediyor. MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, çalışmalar kapsamında Bozyazı’nın Ardıçlıtaş ve Elmakuzu Mahalleleri’ne yeni içme suyu şebekesi döşendiğini bildirdi.

MESKİ Genel Müdürü Aybak, yazılı bir açıklama yaparak, Mersin Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde içme suyu şebekesi hattına ihtiyaç duyulan mahallelerde ve sokaklarda döşeme çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti. Bu kapsamda, Bozyazı ilçesine bağlı Ardıçlıtaş Mahallesi Meydancık mevkine ve Elmakuzu Mahallesi Tersakan mevkine içme suyu hattına takviye olarak yeni hatların döşendiğini belirten Aybak, böylece vatandaşların su sorununun giderildiğini kaydetti. İçme suyu şebekesi döşeme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinlerinin daha sağlıklı ve temiz suya kavuştuğunu dile getiren Aybak, vatandaşlara 24 saat kesintisiz ve sürdürülebilir içme suyu sağlamak amacıyla projelerin titiz bir şekilde hazırlandığını ifade etti.

İçme suyu hattı bulunmayan sokak ve mahalle tespit çalışmalarının da sürdüğünü aktaran Aybak, vatandaşların bütün sorunlarına ve talepleri önem verdiklerinin altını çizdi.

MESKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, İLÇELERDEKİ İÇME SUYU ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA BOZYAZI’NIN ARDIÇLITAŞ VE ELMAKUZU MAHALLELERİ’NE YENİ İÇME SUYU ŞEBEKESİ DÖŞENDİĞİNİ BİLDİRDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.