Mesut Kaplan’dan Çok Sert Açıklamalar

Mesut Kaplan’dan Çok Sert Açıklamalar
Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Kaplan; “Türk Milleti Ve Devleti Hiç Bu Kadar Aciz Duruma Düşmemişti”

Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Kaplan; “Türk Milleti Ve Devleti Hiç Bu Kadar Aciz Duruma Düşmemişti”

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları, Diyarbakır’ın Lice ilçesine bağlı Yolcatı köyünde PKK için yapılan mezarlığa Mahsun Korkmaz'ın heykelinin dikilmesine tepki gösterdi.

  Kahramanmaraş Ülkü Ocakları binası önüne düzenlenen basın toplantısına, MHP İlçe Başkanı Mustafa Bastırmacı ve partililer katıldı.

  Sloganlar eşliğinde kürsüye gelen Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Kaplan, “Candan aziz vatanımız dış güçlerin ve içerideki destekçilerinin iştirakiyle teşkil edilmiş fitne ve husumet cephesinin kuşatması altındadır. Milli iradeyi sadece oydan ibaret gören, mukaddes değerlerimizi hiçe sayan, milletimizin dini duygularını sömüren iktidar ülkemizi bölünmenin eşiğine getirmiştir” dedi.

  Kaplan, konuşmasının devamında; “İhanet zincirinin son halkası ise Diyarbakır’da açılan terörist mezarlığına vatan haini bir insan müsveddesinin heykelinin dikilmesi olmuştur. Türk tarihi bugüne kadar koltuklarını korumak uğruna iradelerini dış güçlere teslim etmiş, milletinin değil hamilerinin emrine amade olmuş pek çok yönetici görmüştür.  Ancak hiç bir dönemde ihanet bu kadar açığa çıkmamış, Türk Milleti ve Devleti hiç bu kadar aciz bir duruma düşürülmemiştir. Bugün geldiğimiz noktada milletimize hizmetle yetkilendirilenler Amerika ve İsrail’in payandalığı için yarışa girmişlerdir” ifadelerini kullandı.

aw171169_02.jpgaw171169_01-001.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.