METAL MUTFAK EŞYA SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİ İÇİN İMZALAR ATILDI

METAL MUTFAK EŞYA SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİ İÇİN İMZALAR ATILDI
İlimizde faaliyet gösteren Kahramanmaraş Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (KMOSB) ve Dulkadiroğlu Kaymakamlığı Bünyesinde hazırlanan projemiz “Kahramanmaraş Test ve Kümelenme Merkezi Projemiz” için DOĞAKA’ya sunulan teknik destek projemiz başarılı bulunmuş

İlimizde faaliyet gösteren Kahramanmaraş Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (KMOSB) ve Dulkadiroğlu Kaymakamlığı Bünyesinde hazırlanan projemiz “Kahramanmaraş Test ve Kümelenme Merkezi Projemiz” için DOĞAKA’ya sunulan teknik destek projemiz başarılı bulunmuştur. Proje kapsamında hazırlanan kümelenme merkezi projemize danışmanlık desteği sağlanmıştır.  Alınana danışmanlık desteği ilimize hayırlı olsun.

Bölgemizde faaliyet gösteren metal mutfak eşya sektörünün sıkıntılarının bilincinde olan Kaymakamlığımız ve KMOSBM bu sorunların çözümü için ilk adım olan “Metal Mutfak Eşya Test ve Kümelenme Merkezi” projemizin hayata geçmesi için ilk adım olan danışmanlık hizmeti için ilk imzalar atıldı.

  "Rekabetçi Sektörel Programı" (IPA-II) kapsamında "İmalat Sanayinde Rekabetçiliğin artırılması ve değer zincirinin güçlendirilmesi" başlıklı hibe programına bölgemizin önemli istihdam kapısı olan metal mutfak eşya sektörünü geleceğe taşımak amacıyla çalışmalarımız başlatılmıştır. Metal mutfak imalat sanayini dönüştürmeye yardımcı olmak ve imalat sanayinin rekabetçiliğini artırmak firmalarımızı küresel değer zincirinde üst sıralara taşımak çalışmalarımızın ana eksenini oluşturmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.