Metrobüs Yolunda Şüpheli Paket Paniği

Metrobüs Yolunda Şüpheli Paket Paniği
Zincirlikuyu metrobüs durağına bırakılan şüpheli paket paniğe neden oldu. Paket nedeniyle metrobüs seferleri bir süreliğine durdurulurken fünye ile patlatılan paketten çöp çıktı.

- Zincirlikuyu metrobüs durağına bırakılan şüpheli paket paniğe neden oldu. Paket nedeniyle metrobüs seferleri bir süreliğine durdurulurken fünye ile patlatılan paketten çöp çıktı.

Olay, saat 14.30 sıralarında Zincirlikuyu Metrobüs durağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zincirlikuyu Metrobüs durağındaki güvenlik görevlileri metrobüs yolunda şüpheli bir paket görmesi üzerine polis ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, geniş güvenlik önlemleri alarak paketin olduğu kısma güvenlik şeridi çekti. Daha sonra ekipler, bomba uzman ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen uzman ekipler özel kıyafetlerine giyerek, paketi patlatmak için fünye hazırladı. Fünyenin şüpheli paketin olduğu yere bırakılması üzerine çevredeki vatandaşlar uzaklaştırılarak, metrobüs seferleri durduruldu. Fünye ile patlatılan paketten pet şişelerin olduğu çöpler çıktı.

Paketin patlatılmasının ardından metrobüs seferleri normale döndü.

METROBÜS YOLUNDA ŞÜPHELİ PAKET PANİĞİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.