Mevlana Caddesi Yenileniyor

Mevlana Caddesi Yenileniyor
Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı yol yapım ekipleri, Bahçelievler Mahallesi’nin ana caddesi Mevlana’da alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol genişletme ve asfalt yenileme...

Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı yol yapım ekipleri, Bahçelievler Mahallesi’nin ana caddesi Mevlana’da alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol genişletme ve asfalt yenileme çalışması başlattı.

Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçenin hızla büyüyen ve gelişen mahallelerinden Bahçelievler’in yapılaşmayla beraber alt ve üst yapıyı yenilemeye başlattıklarını söyledi. Başkan Palancıoğlu, Bahçelievler Mahallesi’nin ana aks noktasında Talas’a alternatif giriş olduğunu belirterek, "Bu nedenle mahallemizin ana bulvarı olan Mevlana Caddesi’nin 10 metre genişliğini 15’e çıkartıp, asfaltı da kaliteli ve modern yaparak trafiği rahatlatmayı amaçlıyoruz" dedi.

Başkan Palancıoğlu, yaklaşık 1 km’lik caddede freze makinesinin asfalt sökmeye başladığını anlatarak, "Ekiplerimiz eskiyen asfaltı söküp silindir ve kepçeyle zemini sıkılaştırma çalışması yapacak. Ardından genişleyen yolda yeni ve kaliteli asfalt serip modern kaldırım yaparak caddemizi trafiğin rahat aktığı hale getirecek. Eski sökülen asfalt ise Ali Dağı’nın zirvesine çıkan yolda zemine serilerek buraya iniş çıkışı da rahatlatacak. Çalışmaların bir hafta içinde tamamlanarak yolu yeniden hizmete açmayı planlıyoruz. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

TALAS BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ'NE BAĞLI YOL YAPIM EKİPLERİ, BAHÇELİEVLER MAHALLESİ'NİN ANA CADDESİ MEVLANA'DA ALT YAPI ÇALIŞMALARININ TAMAMLANMASININ ARDINDAN YOL GENİŞLETME VE ASFALT YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLATTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.