Mezarlıklarda Ağaç Budama Ve Temizlik Çalışmalarımız Devam Ediyor…

Mezarlıklarda Ağaç Budama Ve Temizlik Çalışmalarımız Devam Ediyor…
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri mezarlık alanlarında ağaç budama, yabani otları temizleme hizmetlerine devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Sayim Ata; Mezarlıklarda ağaç budama ve temizlik çalışmalarının devam ettiğini, bugüne kadar Avşar, Kavlaklı, Tekerek, Üngüt, Dereli, Çakallı Çullu, Çakallı Hasanağa, Önsen, Hacıağalar, Fatih Mahallesi Merkez, Fatih Mahallesi Bağrıaçık, Fatih Mahallesi Fındıcak, Karacasu Kırım, Karacasu Karaziyaret, Karacasu Mamaraş, Karacasu Karşıyaka, Karacasu Andırınlılar1, Karacasu Andırınlılar 2, Elbistan Garipler ve Söğütlü Mezarlıklarında ağaç budama ve temizlik çalışmalarının tamamlandığını söyledi, 

Daire Başkanı Sayim Ata konuşmasının devamında çalışmaların bütün şehri kapsayacağına işaret ederek: bugün itibariyle Çiçekli ve Hocazade Mezarlıklarında ağaç budama ve yabani ot temizleme çalışmalarına başlanıldığını, Elbistan ilçemizde mezarlıklarda yapılan çalışmaların bitmesinden sonra da diğer ilçelerimizin mezarlıklarında aynı çalışmaların süratle yapılacağını dile getirdi.

Mezarlıklar Şube Müdürü Emir İsmail Demir ise;“İlimizin büyükşehir olmasının ardından büyükşehir belediyemize bağlımezarlıklardaağaç budama ve temizlik çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Şuan ekiplerimiz Çiçekli ve Hocazade Mezarlıklarında özveriyle çalışıyorlar. Buradaki çalışmalarımızın tamamlanmasından sonra sırasıyla diğer ilçe mezarlıkların ağaç budama ve temizlik çalışmalarına geçilecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.