Mezitli Belediyesi Su Parkı'nda 2014 Yaz Sezonu Sona Erdi

Mezitli Belediyesi Su Parkında 2014 Yaz Sezonu Sona Erdi
Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, su parkının yaz sezonunu belediye personellerinin ve meclis üyelerinin de katıldığı bir geceyle kapattı.

- Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, su parkının yaz sezonunu belediye personellerinin ve meclis üyelerinin de katıldığı bir geceyle kapattı.

Yaz sezonu süresince halka hizmet veren Mezitli Belediyesi Su Parkı düzenlenen etkinlikle sona erdi. Yaz dönemi süresince Mersin’de yaşayan 22 bin civarı vatandaş serinlemek amacıyla Mezitli Belediyesi Su Parkı’nı tercih etti. Su parkı kapanış yemeğinde konuşan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Havuzumuzda çalışan personellerimizin, beraber çalıştıkları arkadaşlarından ayrılacakları için burukluk yaşadıklarını görüyorum. Böyle bir aile ortamı olduğunu görmek beni son derece mutlu ediyor. Bende tüm Mezitli’yi bir aile olarak görüyorum ve onların mutluluğu için çalışıyorum. Yaz dönemi süresince iş kazalarının görülmemesi ve halkın can güvenliğinin sağlanması için havuzlarımızda titizlikle hizmet veren personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Sağlığın insan yaşamındaki önemini vurgulayan Tarhan, "Belediyemize ait su parkı ve eğitim havuzlarından alınan su numuneleri, bakteriyolojik ve kimyasal testten geçti. Elde edilen analizlerin sonuçlarının temiz çıktığı ve bu havuz sularının sağlık kurallarına uygun olduğu Mezitli Toplum Sağlığı Merkezi tarafından raporlarla belgelendi. Halkımızın sağlığı bizler için son derece önemli. Havuzlarımızda çalışan personellerimize, vatandaşlarımızın sağlığının ve can güvenliklerinin son derece önemli olduğunu her fırsatta belirttik. Havuzlarımızdan herhangi bir şikayetin gelmemesi, personellerimizin gayretli çalışmalarının bir göstergesidir” şeklinde konuştu.

MEZİTLİ BELEDİYESİ SU PARKI'NDA 2014 YAZ SEZONU SONA ERDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.