Mhp Aday Adayı Doğan Seçim Turuna Çan’dan Başladı

Mhp Aday Adayı Doğan Seçim Turuna Çan’dan Başladı
MHP Çanakkale Milletvekili aday adayı olan Mustafa Doğan Seçim turuna Çan İlçesinden başladı. Doğan, seçimler için iddialı konuştu.MHP eski İl Başkanı Çanakkale Milletvekili aday adayı olan Mustafa Do...

MHP Çanakkale Milletvekili aday adayı olan Mustafa Doğan Seçim turuna Çan İlçesinden başladı. Doğan, seçimler için iddialı konuştu.

MHP eski İl Başkanı Çanakkale Milletvekili aday adayı olan Mustafa Doğan, seçim turuna Çan İlçesinden başladı. Doğan MHP Çan İlçe Başkanlığını ziyaret ederek burada Çan İlçe Başkanı Zeki Yılmaz ve Partililer le bir süre sohbet etti. İlçe Başkanı Zeki Yılmaz’ın Partililere tanıştırdığı Doğan, İlçe seçimleri ve İl Başkanlığı seçimlerinden sonra MHP’nin Çanakkale Milletvekili aday adaylarının da oluşum sağladığını belirterek, “Her aday adayı gibi partililerimize ve teşkilatlarımıza kendimizi tanıtmak için sizlerle beraberim. Bizler MHP Milletvekili aday adayları olarak tüm aday adaylarımızla birlikte, sıralamaya girelim girmeyelim, uyum içerisinde çalışacağız. Ben oluşturacağım kadro da kesinlikle hiç bir aday adayı arkadaşım ile ilgili aleyhinde bir söz duymayacaksınız. Hakkımda da özellikle kim ne biliyorsa iftira olmamak şartı ile genel merkeze bildirsin, rapor etsin. Bundan hiç sıkıntı duymam. Yeter ki iftira olmasın. Bizler bir şeyleri başarmaya uğraşacağız. İnşallah bunu da başaracağız. 7 Haziran seçimleri MHP’nin Çanakkale’de dönüm yılı olacak. İnanıyorum ki MHP Çanakkale de 2 Milletvekili ile Ankara da temsil edilecek” dedi.

Doğan Buradaki sohbetinden sonra İlçe teşkilatıyla birlikte 1999 yılında MHP’den Milletvekili olan Sıtkı Turhan’ın köyü olan Bahadırlı Köyü’ne gitti. Burada da köylülerle Sohbet Eden Çanakkale Milletvekili aday adayı Doğan, “Ben hem köylü hem de köylerde çalışan birisi olarak, köyde yaşayan vatandaşlarımızın bir özelliği dikkatimi çekmiştir. Biz siyasetçilerden siyaset yapmaya uğraşan kişilerden memleketin durumunu daha iyi süzerler. Çünkü birçok sıkıntıları onlar yaşarlar. Onların yaşadığı sıkıntılarında ben canlı şahidiyim. Köylerde üretilen her şeyin neye mal olduğunu çok iyi bilirim. Siyasetçinin sizlerden talebi oy. Biz MHP olarak önce milletim ve devletim diyoruz. Sonra partim ve ben deriz. Bizler bu gün 1999 seçimlerinde Milletvekili olan rahmetli Sıtkı Turan’ın köyünden yola çıktık” diye konuştu. Bahadırlı köyünden sonra Ahlatlıburun Köyü’nüde ziyaret eden Doğan bir süre burada da köylülerle sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

MHP ÇANAKKALE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLAN MUSTAFA DOĞAN SEÇİM TURUNA ÇAN İLÇESİNDEN BAŞLADI. DOĞAN, SEÇİMLER İÇİN İDDİALI KONUŞTU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.