Mhp Adayı Yıldırım Türk:

Mhp Adayı Yıldırım Türk:
Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir Milletvekili adayı Yıldırım Türk, MHP’nin seçim beyannamesinin ardından ’Akıl Tutulması’ yaşanan bir toplumdan akıllı devlet anlayışına geçeceklerini bildirdi.Türk...

Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir Milletvekili adayı Yıldırım Türk, MHP’nin seçim beyannamesinin ardından ’Akıl Tutulması’ yaşanan bir toplumdan akıllı devlet anlayışına geçeceklerini bildirdi.

Türk açıklamasında, "Türkiye 12 yılı aşkın bir süredir Ak Parti iktidarı ile yönetilmekte bizler bu süreç içerisinde yaşanmakta olan akıl tutulmasından 7 Haziran Genel Seçimleri ile birlikte akıllı devlet anlayışına geçerek insanların refaha kavuşmaları adına çalışmalarda bulunacak ve Türkiye ile birlikte Kırşehir’inde kalkınması ve kalkınmadan payını alması için çaba göstereceğiz" dedi.

MHP adayı Cemil Yıldırım Türk yaşanan akıl tutulması ile ilgili şöyle konuştu: "Milli ve manevi duyguların tahrip edilerek terör belasının yeniden artış gösterdiği Türkiyemizde bölücülerin cesaret bularak işsizlik oranlarının çalışan sayısından fazla olduğu bir ülke konumundan Allah nasip ederse Türkiye’yi refaha kavuşturacak gerekli olan devlet anlayışını nakşedeceğiz. Şuanda borç tablosu altında ezilen bir Türkiye ile karşı karşıyayız insanımız kredi kartları ile borçlandırılmış ve köle bir zihniyete mahkum edilmiştir. Ortadoğu projesi ile birlikte Türkiye emperyalist güçlerin karanlığına itilmiştir. Sıcak para akışının sağlanmadığı ülkemizde toplumun her kesimi elinde avucunda olanı harcamak zorunda kalmıştır. İktidarımızla birlikte milletin başlatacağı yürüyüş temeli ile birlikte akıllı devlet anlayışımızda kendisini Kırşehir’den başlayarak gösterecektir. Bu yürüyüş öncelikle kendine güvenen dik duruşlu bir milletin yeniden var olmasını da sağlayacaktır. KOBİ’lerin, esnaf ve sanatkârın, çiftçilerimizin ve diğer vatandaşlarımızın borç ve yüksek faiz sarmalının neden olduğu yoksulluk tuzağından kurtarmak amacıyla finansal borçların yeniden yapılandırılması için “Borç Sarmalından Çıkış Projesi” uygulamaya konulacaktır" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.