Mhp Afyonkarahisar 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Parsak:

Mhp Afyonkarahisar 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Parsak:
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar 1. sıra Milletvekili adayı Mehmet Parsak, halkın tüm sorunlarına cevap vererek, kırmadan, dökmeden hizmet anlayışıyla mutlu bir Türkiye oluşturacakların...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar 1. sıra Milletvekili adayı Mehmet Parsak, halkın tüm sorunlarına cevap vererek, kırmadan, dökmeden hizmet anlayışıyla mutlu bir Türkiye oluşturacaklarını kaydetti.

Parsak yaklaşan 7 Haziran seçim çalışmalarına merkeze bağlı beldelere gerçekleştirdiği ziyaretler ile devam etti. Ziyaretlerinde vatandaşlar ile sohbet eden ve MHP’nin seçim beyannamesini anlatan Parsak, “Halkın her kesiminin ihtiyaçlarına cevap veren bir MHP olduğunun altını çizen Parsak, “7 Haziran’dan sonra inşallah iktidar olursak başta halka huzur ve refah vereceğiz. Halkın tüm sorunlarına cevap vererek, kırmadan, dökmeden hizmet anlayışıyla mutlu bir Türkiye haline geleceğiz. Dışarı da çok güçlü ve özgür bir ülke içeri de ise vatandaşlarına saygılı, geleceğin lider ülkesini elbirliğiyle yaratacağız. 2015-2019 yıllarını kapsayan birinci iktidar dönemi Türkiye’nin onarılmasını, çözülen milletin bütünleştirilmesini demokrasinin güçlendirilmesini sağlayacağız. AKP’nin anti demokratik, hukuk tanımaz, özgürlükleri kısıtlayıcı bozuk düzenine son vereceğiz. Hükümetin devletin kurumları milli ve manevi değerlerimiz ile vatandaşlarımız üzerinde oluşturduğu tahribatı onaracağız. Bu dönemde, terörü tamamen bitirerek toplumsal huzur ve güveni temin edeceğiz. İşsizlik ve yoksulluğu önemli ölçüde hafifleteceğiz. 2016-2019 yıllarında, yıllık ortalama yüzde 5,2 büyüme ve 700 bin istihdam sağlayacağız” diye konuştu.

ÖZERK, YOLSUZLUKLA MÜCADELE KURULU

Milli kimlik tanımının değiştirilerek Türkiyelilik kavramının esas alınmasına, Türkçe dışındaki dillerde eğitim yapılmasına tamamen karşı olduklarını dile getiren Parsak şunları söyledi:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter milli devlet yapısını esas alan parlamenter sistemin demokratik siyasi sistemin devam etmesi bakımından gerekli görüyoruz. Güvenlik güçlerimizi kışlaya karakollara hapseden uygulamalara mutlaka son vereceğiz. Terörün ve bölücülüğün kökünü kazıyacağız. Terörle pazarlıklar derhal bitirilecek. İhanet süreci bıçak gibi kesilecek. 17-25 zanlıları başta olmak üzere tüm yolsuzlukların üzerine titizlikle gidilecektir. Soygunculardan ve hortumculardan hesap sorulacaktır. Yolsuzluk yoluyla elde edildiği tespit edilen her türlü varlığa el konulması bu servetlerin nerede kimin adına kayıtlı olursa olsun el konulması hukuken sağlanacaktır. Özerk bir yolsuzlukla mücadele kurulu oluşturulacaktır.”

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) AFYONKARAHİSAR 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI MEHMET PARSAK, HALKIN TÜM SORUNLARINA CEVAP VEREREK, KIRMADAN, DÖKMEDEN HİZMET ANLAYIŞIYLA MUTLU BİR TÜRKİYE OLUŞTURACAKLARINI KAYDETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.