Mhp Genel Sekreteri İsmet Büyükataman:

Mhp Genel Sekreteri İsmet Büyükataman:
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, "Vatandaşlarımız geçmişteki siyasi tercihleri ne olursa olsun, artık gelinen noktada bir vicdan muhasebesi yap...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, "Vatandaşlarımız geçmişteki siyasi tercihleri ne olursa olsun, artık gelinen noktada bir vicdan muhasebesi yapılmalıdır" dedi.

Seçim bölgesi Bursa’da Akademik Odaları ziyaret eden MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman İnşaat Mühendisleri Odası ziyaretinde AK Parti’yi eleştirdi. AK Parti’yi değişim ve dönüşüm palavraları atmakla suçlayan Büyükataman, "Demokratikleşme, özgürleşme, sivilleşme gibi bir takım söylemlerle ne yazık ki Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün kurumları ve kurallarıyla değiştirilip dönüştürülmesini hedefleyen bir anlayışla 13 yıldan bu yana yönetiliyor. Bize göre Türkiye gerçekten çok kan kaybetti. Türkiye tarihin hiçbir noktasında olmayan anlamla bu 13 yıllık dönemde itibar kaybına uğradı. Türkiye, tahminlerin ötesinde bir mevzi kaybetti. Bu sebeple 7 Haziran seçimleri önemsemek zorundayız. Geçmişte vatandaşlarımızın siyasi tercihleri ne olursa olsun artık gelinen noktada bir vicdan muhasebesi yapılmalıdır" dedi.

"SANDIKLARA SAHİP ÇIKILMALI"

İnşaat mühendislerinden 7 Haziran’a kadar olan süreyi aktif şekilde kullanmalarını isteyen Büyükataman, "Seçim öncesi biraz daha yoğun mesai sarf ederek, eşimize, dostumuza, ulaşabileceğimiz herkese bu seçimde özellikle, öncelikle sandığa gidilmesini, oy kullanılmasını ve kullanılan oylara sahip çıkılmasıyla hatırlatmak istedim" diye konuştu.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ GENEL SEKRETERİ VE BURSA MİLLETVEKİLİ İSMET BÜYÜKATAMAN,

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.