Mhp Iğdır Miletvekili Aday Adayları Yapılan Toplantıyla Tanıtıldı

Mhp Iğdır Miletvekili Aday Adayları Yapılan Toplantıyla Tanıtıldı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Iğdır İl Teşkilatı yaptığı toplantı ile 7 Haziran 2015’te yapılacak genel seçimlerinde ki Iğdır milletvekili aday adaylarını tanıttı.Özel bir düğün salonunda yapılan t...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Iğdır İl Teşkilatı yaptığı toplantı ile 7 Haziran 2015’te yapılacak genel seçimlerinde ki Iğdır milletvekili aday adaylarını tanıttı.

Özel bir düğün salonunda yapılan toplantı konuşma yapan MHP Iğdır İl Başkanı Av. Özcan Günsoy, bu gün burada ilçe teşkilatları ile ve parti yöneticileri Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır milletvekili aday adaylarını tanıtmak için bulunduklarını, bu anlamda bütün aday adaylarına başarılar dilediğini, parti yönetimi olarak tek dileklerinin 7 Haziran 2015’te yapılacak genel seçimlerinde Iğdır’dan başarılı bir secim geçirip, parlamentoya 2 milletvekili taşımak olduğunu söyledi.

MHP Iğdır Milletvekili aday adayı Rahim Azeroğlu da konuşmasında, Iğdır’ın birlik ve beraberliği için aday olduğunu, Türkiye Büyük Millet Meclisinde Iğdır halkının sorunları en iyi şekilde temsil etmek amacında olduğunu söyledi.

Iğdır’ın üç ülkeye sınır olan Kafkaslara acılan önemli kapı olduğunu kaydeden Azeroğlu, “Bu manada Iğdır, Türk dünyasında gerek coğrafik olarak gerekse siyasi olarak önemli bir noktada olduğunu hatırlatmak isterim. Bu nedenle ülkemizin parçalamaya ve birlik beraberliğini bölmeye çalışan dış mihraklar gözünü Iğdır’a dikmiştir. Bu güçlerin hain emellerine ulaşmaması için halkımızın çoğunluk gücünü arkamıza alarak parlamentoda Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında mücadele vermek amacındayım. Allah hepimiz yardımcısı olsun” dedi.

Toplantı diğer milletvekili aday adaylarının kendilerini tanıtması ile devam etti

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) IĞDIR İL TEŞKİLATI YAPTIĞI TOPLANTI İLE 7 HAZİRAN 2015’TE YAPILACAK GENEL SEÇİMLERİNDE Kİ IĞDIR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINI TANITTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.