Mhp İl Başkanı Baki Ersoy:

Mhp İl Başkanı Baki Ersoy:
MHP İl Başkanı Baki Ersoy, yaptığı yazılı açıklamasında, 1 Kasım seçimlerinin 7 Haziran seçimlerinden daha çok önem arz ettiğini bildirdi.Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, günd...

MHP İl Başkanı Baki Ersoy, yaptığı yazılı açıklamasında, 1 Kasım seçimlerinin 7 Haziran seçimlerinden daha çok önem arz ettiğini bildirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, gündeme ilişkin yaptığı değerlendirmesinde, "Ülkemiz seçim sürecine girmiştir. Bu seçimler 7 Haziran’dan daha çok önem arz etmektedir. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar herkesin malumudur. Bu sebeple tüm şer odakları oyunlarını MHP üzerinden oynamaya çalışmaktadır" ifadesinde bulundu.

Ersoy, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Ama kimse heveslenmesin ki; bu ihanet şebekelerinin hevesleri kursağında kalacaktır.

1 Kasım’da yapılacak olan seçimler öncesi tüm teşkilatlar olarak seçim çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.

Teşkilatlarımızda birlik ve beraberlik içerisinde yeni bir seçime hazırlanıyoruz. Hedefimiz 7 Haziran’da 3 olan milletvekili sayımızı yükseltmek ve tamamına sahip olmaktır.

Partimizi içeriden ve dışarıdan karıştırmaya çalışan şer odakları şunu iyi bilmelidir ki; bunların hepsini tek tek tespit ederek temizleyecek ve dışarıdan yemlenenlere fırsat vermeyeceğiz.

Partimizi bu zor süreçte yalnız bırakan, hançerlemeye çalışan satılmışlara fırsat vermeyeceğiz. Parti içerisinde fitne tohumları ekmeye çalışan alçakların yaptıklarını yanına bırakmayacağız. Ufak hesaplar peşinde koşanlara tavrımız dün olduğu gibi bundan sonrada net olacaktır.

Tüm teşkilatlarımız olarak milliyetçi ülkücü hareketin Lideri Devlet Bahçeli’nin emrindeyiz.

Bunu herke böyle bilmeli ve idrak etmelidir.

7 Haziran’da AKP’nin saltanatını salladık, inşallah 1 Kasım’da saltanatlarını yıkacağız.

Yaptık yine yapacağız."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.