Mhp İl Başkanı Mete Eke’den Ramazan Bayramı Mesajı

Mhp İl Başkanı Mete Eke’den Ramazan Bayramı Mesajı
MHP İl Başkanı Mete Eke, Ramazan Bayramı nedeniyle bir açıklama yaptı.

- MHP İl Başkanı Mete Eke, Ramazan Bayramı nedeniyle bir açıklama yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, ''Birlik ve beraberliğin yok olmaya yüz tuttuğu, sevgi, saygı ve tahammül sınırların ortadan kalktığı sevincin, güler yüzün olmadığı toplumun ayrıştırıldığı, ötekileştirildiği ve kamplara bölündüğü bütün bunlar karşısında komşu İslam ülkelerinde gözyaşının, kanın, vahşetin tavan yaptığı günlerde dini bayramlarımızdan olan ramazan bayramını idrak etmeye çalışıyoruz'' dedi.

MHP İl Başkanı Mete Eke, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Eke mesajında, ''Bayramlar sevincin, kucaklaşmanın küskünlük ve dargınlıkların unutulduğu güler yüzlerin arttığı bayram olmalıdır. Ne yazıktır ki yukarıda belirttiğim Türk İslam Ülkelerinin ana unsurlarından olan bu vecibelerin yapılmadığına, yapma ortamının da kaybolduğuna şahit oluyoruz. Yine de Müslüman Türk Milletinin engin sağduyusu ve hoşgörüsü, yüksek feraseti ve imanı bu olumsuzluklara karşı dik duruşunu sürdüreceği, özlemini çektiğimiz güzel günlerin ve Mübarek Bayramın sevincine hep birlikte ortak olacağımız inancındayım.

Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan Bayramının başta Kayseri Halkımız olmak üzere Türk İslam Alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesinin Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum'' ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.