MHP İL BAŞKANI ÖNER, GÜVEN TAZELEDİ

MHP İL BAŞKANI ÖNER, GÜVEN TAZELEDİ
MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığına mevcut Başkan Süleyman Öner, yeniden seçildi.

MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığının 12. Olağan Kongresi'nde 3 aday yarıştı.

Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen MHP Kahramanmaraş 12. Olağan İl Kongresi'nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından divan başkanlığı seçimi yapıldı.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, yaptığı konuşmada, "Bu gerçekleştirmiş olduğumuz kongrenin partimize, Türkiye'mize birlik ve bütünlüğümüze vesile olması en büyük arzumuzdur. Burada sevgi ve kardeşlik içerisinde olacağız. Sevginin olmadığı yerde başarı olmaz." diye konuştu.

Kongrede 608 delegeden 571'i oy kullandı.

Mevcut İl Başkanı Süleyman Öner 272 oy alırken, Ömer Özkan 263 ve Mustafa Akpınar ise 35 oy aldı, 1 oy da geçersiz sayıldı.

ÖNER, BİRLİK MESAJI VERDİ

Sonuçların açıklanmasının ardından tekrar seçilen Süleyman Öner, yaptığı kısa konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı vererek: “2023 Lider Ülke Türkiye için Kahramanmaraş’ta birlik ve beraberlik içerisinde yürüyeceğiz. Tek yürek olup, önümüzdeki genel ve yerel seçimlerde Kahramanmaraş’ta başarıyı yakalayacağız. Tüm delegelerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

MHP’NİN YENİ YÖNETİM KURULU

Süleyman Öner, Ökkeş Turaç, Özcan Çabukkurtul, Necmi Ulutaş, Halil İbrahim Ahmetoğlu, Ömer Yılmaz, Mustafa Demir, Ahmet Özkömeç, Hulusi Kaya, Mehmet Numan Aydoğan, Hüseyin Vahit Demiröz, Ahmet Kahveci, Fikret Ali Arayan, Osman Arıcı, Yusuf Polat, Rızvan Çalışır, Sinan Çevik, İsmail Yıldırım, Ahmet Çabukel, Çağrı Karabina, Hanifi Kekeç, Murat Doğan, Ömer Emrah Satıcı, Mürsel Şakalar, Mehmet Ramazanoğlulları

DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ

Ferhat Kocabaş, Mansur Pehlivan, Mehmet Kayabaşı, Muharrem Orçan, Ökkeş Daşçal, Osman Bunsuz, Yaşar Kaba

GENEL KURUL DELEGELERİ

Süleyman Öner, Mesut Kaplan, Vahdet Sayın, Ali Demir, Ersal Koç, Fatih Üstün, Mansur Metehan, Yusuf Şahin, Mustafa Akpınar, Mehmet Şahan, Tahsin Çiçek, Nilgün Kayıran, Semra İspir, Mehmet Kara, Cahit Hayta (KAYNAK: AA- HABER MERKEZİ)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.