Mhp Kastamonu İl Başkanı İbrahim Maşalacı;

Mhp Kastamonu İl Başkanı İbrahim Maşalacı;
MHP Kastamonu İl Başkanı İbrahim Maşalacı, 7 Haziran Genel Seçimlerinde izlenilecek yol haritasını açıkladı.Maşalacı, MHP Kastamonu İl Başkanlığı olarak 21 Mart Cumartesi günü Ankara Arena Kapalı Spor...

MHP Kastamonu İl Başkanı İbrahim Maşalacı, 7 Haziran Genel Seçimlerinde izlenilecek yol haritasını açıkladı.

Maşalacı, MHP Kastamonu İl Başkanlığı olarak 21 Mart Cumartesi günü Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan 11. Olağan Büyük Kongre ile 7 Haziran 2015’de yapılacak olan milletvekilliği genel seçimleri için kampanya hazırlık çalışmalarının birlikte yürütüleceğini ifade ederek, “Kasım ayında başlayan ilçe kongreleri ile birlikte, 1 Şubat’ta yapmış olduğumuz il kongremiz, birlik ve beraberlik içerisinde, şölen havasında, coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirilmiştir. İktidar yürüyüşümüzün heyecan ve coşkusu içerisinde kongre süreciyle seçim hazırlıklarına ilk önce başlayan Milliyetçi Hareket Partisi, 21 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan büyük kurultayını da aynı duygu atmosferi içerisinde gerçekleştirecektir. 27 Şubat-1 Mart 2015 tarihleri arasında Ankara’da yapılmış olan il balkanları toplantısında, büyük kurultayımız ve 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin hazırlık çalışmaları hakkında istişareler yapılmış olup; bu itibarla partimizin milletvekili aday listesinde yer almak isteyen; aday adaylarımızın, basın açıklamaları il başkanlığımızın bilgisi dahilinde yapılacaktır” dedi.

MHP’den Kastamonu Milletvekilliği aday adaylığı resmi başvurularının 12 Mart’ta başlayacağını ve 18 Mart’ta sona ereceğini belirten Maşalacı, “Aday adaylarımız, bu tarihler arasında MHP genel merkezi seçim işleri kayıt kabul birimine şahsen müracaat edeceklerdir. Türk milletinin birlik ve bütünlüğünü savunan ve bu uğurda mücadele veren MHP, Türk tarihinin en kritik ve zorlu seçiminde aza değil en büyüğe talip olacaktır. Milliyetçi-Ülkücü hareketin başarmaktan, iktidar olmaktan, vatandaşımızın yüzünü güldürmekten başka bir seçeneği yoktur. Kastamonu’nun tarihi, sosyolojik, insan yapısı nazara alındığında, MHP’nin birinci parti olması sürpriz olmayacaktır. Kalbi gönlü geniş hemşerilerimize MHP’nin ülkemize ilişkin çözüm önerilerini doğru düzgün bir şekilde gece gündüz demeden, yorulmadan bıkmadan ulaştıracak, 7 Haziran’da Türkiye genelindeki MHP iktidarına Kastamonu’muzdan milliyetçi hareketi birinci parti yaparak nefes vereceğiz inşallah” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.