Mhp Myk Üyesi Mehmet Arslan, Düzce’de İhsanoğlu’na Destek İstedi

Mhp Myk Üyesi Mehmet Arslan, Düzce’de İhsanoğlu’na Destek İstedi
Milliyetçi Hareket Partisi 21. Dönem Ankara milletvekili ve MYK üyesi Mehmet Arslan Cumhurbaşkanlığı çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek turları kapsamında Düzce’ye gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

- Milliyetçi Hareket Partisi 21. Dönem Ankara milletvekili ve MYK üyesi Mehmet Arslan Cumhurbaşkanlığı çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek turları kapsamında Düzce’ye gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak MHP İl Başkanlığı binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Arslan, İhsanoğlu’nun ilk turda seçimi alacağına inandığını vurguladı.

Arslan, bir Cumhurbaşkanında olması gereken özellikleri şöyle sıraladı: “10 Ağustos Pazar günü Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin birinci turu gerçekleştirilecek. Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı seçimleri her zaman sorunlu olmuştur. Cumhurbaşkanlığı çok önemli bir makam. Cumhurbaşkanının halkı kucaklaması, ötekileştirmemesi lazım. Türkiye Cumhuriyetinin üniter ulus yapısına sahip çıkması, bölünmeye karşı olması ve en önemli şaibeli olmaması lazım.”

Cumhurbaşkanı olarak seçilecek kişinin Türkiye’yi bölme planlarına karşı çıkması gerektiğinin altını çizerek “Hiç bir insan annesini ve doğacağı yeri seçme hakkına sahip değildir. Etnik kökeni ne olursa olsun Türk topraklarında doğan herkes Türk’tür. Biz parti olarak ayrıştırmaya kamplaştırmaya karşı çıkıyoruz. Yıllardır terör belasıyla uğraşıyoruz. Özerk bölge girişimiyle bazı illeri Türkiye’den koparmayı planlayan bir takım hareketler var. Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı buna karşı çıkmalı. MHP olarak Ekmeleddin beye destek istiyoruz. Bu nedenle Düzce’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik” dedi.

ARSLAN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI GEZDİ

Mehmet Arslan’ın ikinci durağı, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Ticaret Sanayi Odasında Oda Başkanı Fahri Çakır, Meclis Başkanı Ertan Taşlı tarafından karşılandı.

Çakır, kendisini ziyarete gelen MHP 21. dönem Ankara Milletvekiline ve İl Teşkilatına TSO’nun yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Çakır, ”Düzce küçük bir yer. Bu yüzden biz de küçük ölçekli bir oda olarak görünebilir fakat bizim dinamik bir yapımız var. İstanbul’dan bir sürü sanayiciyi Düzce’ye getirttik. Düzce sanayi bakımdan hızla gelişiyor. Depremde ciddi sıkıntılar yaşadık. Buna rağmen yavaş yavaş toparlanıyoruz. Düzce TSO olarak istediğimiz yerlere gelmek için hiç durmadan var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Çakırın konuşmalarının ardından Mehmet Arslan, Ekmelettin İhsanoğlu için destek beklediklerini söyledi.

Arslan, ardından Şehit ve Gazi Dernekleri, esnaf odaları, ziraat odası, sendikalara ziyaretlerde bulundu.

MHP MYK ÜYESİ MEHMET ARSLAN, DÜZCE’DE İHSANOĞLU’NA DESTEK İSTEDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.