Mhp Uşak İl Başkanlığından “Doğu Türkistan” Açıklaması

Mhp Uşak İl Başkanlığından “Doğu Türkistan” Açıklaması
MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Uşak İl Başkanı Av. Ali Kurt Doğu Türkistan’da yaşanan katliam ile ilgili bir basın açıklamasında bulundu.Milliyetçi Hareket Partisi) Uşak İl Başkanı Av. Ali Kurt yapt...

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Uşak İl Başkanı Av. Ali Kurt Doğu Türkistan’da yaşanan katliam ile ilgili bir basın açıklamasında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi) Uşak İl Başkanı Av. Ali Kurt yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; “On bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nın maddi manevi huzurla dolu günlerini yaşamaya çalıyoruz. Ülkemizde komşularımızda ve dünyada gerçekleşen bazı gelişmelerin gölgesinde geçen bu Ramazan Ayında bazı gerçekleri ve görmezden gelinenleri sizlerle paylaşmak arzusundayım. Ülkemiz içerisinde bugün şucu bucu diye yapılan ayrıştırma ne yazık ki üniter devlet yapımıza kast edecek düzeylere ulaşmaya doğru yol almaktadır. Komşu sınırlarımızda da durum farklı değildir. Hemen yanı başımızda bir ülkenin kökenlerinin değişmesini demografik yapısının altüst edilmeye çalışılmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca Türk ve İslam sancağını dalgalandırmış ve dalgalandırmaya da devam edecektir. Bu bir iktidar hükümet meselesinden çok köklü Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlü devlet yapısından kaynaklanmaktadır. Bugünlerde Doğu Türkistan da yaşanan vahşete tüm gönüldaşlarımız şahittir. Ne yazık ki Kobani, Pkk söylemleri ile gündemimiz sanal olarak işgal edilmekte ve soydaşlarımızın katliamı göz ardı edilmektedir. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Başbakan Yardımcılığı dönemde Türkistan’a resmi ziyaretlerde bulunup konuyu Dünya kamuoyuna nasıl taşımış ise bugün iktidar sahipleri de Türklük için aynı hassasiyeti göstermelidir. Soydaşlarımız katledilmektedir. 22 Haziranda 28 Uygur Türkü Kaşgar’da acımasızca katledildi. Tek suçları Türk olmak olarak dinine ve geçmişine bağlı kardeşlerimizin bu katliamına hiç bir insan hakları örgütünden hiç bir özgürlük ve demokrasi aşığı olduğunu söyleyen kurumdan, hiç bir mazlumun yanında olduğunu söyleyen oluşumdan bir tepki ve açıklama gelmedi. Sebebi ise öldürülenlerin katledilenlerin TÜRK olması idi. Rabia işareti ile sokaklara dökülenleri Uşak Hükumet Konağı önünde destek mitingi düzenleyenleri maalesef sahada göremiyoruz. Mübarek Ramazan Ayının hürmetine kardeşlerimize dua edelim. Her platformda gücümüz yettiğince savunalım ve hatırlatalım. Unutmayalım ki bu saldırılar, sınırlarımızdaki kargaşaya sebep olanlar haçlı zihniyetinin bir sonucudur. Hilalin ışığının haçlı gölgesinde kalmaması ve daima parlaması için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Müslüman Türk’ün ahının yerde kalmamasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.