Mhp Yozgat Seçim İrtibat Bürosu Açıldı

Mhp Yozgat Seçim İrtibat Bürosu Açıldı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Teşkilatı Yozgat Seçim İrtibat Bürosunu açtı.MHP Yozgat Seçi İrtibat Bürosunun açılışına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, MHP...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Teşkilatı Yozgat Seçim İrtibat Bürosunu açtı.

MHP Yozgat Seçi İrtibat Bürosunun açılışına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, MHP İl Başkanı Ethem Sedef, MHP Yozgat Milletvekili adayları Mehmet Ali Çakır, Seyit Yücel ve Yusuf Mertoğlu ile çok sayıda partili katıldı.

Açılışta konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Türk milletine hizmet için yeniden Yozgat’tan aday olduğunu belirterek, "Biliyoruz ki yolumuz çetin, uğraşacağımız gayeler şiddetlidir ama yine biliyoruz ki inanmış insanlar için, birbirine kenetlenmiş yürekler için aşılmayacak zorluk yoktur. Yine biliyoruz ki Allah inananlarla beraberdir" dedi.

Sevdalarının Türkiye ve Türk milletinin değerleri ve onuru olduğunu ifade eden Durmaz, “Tarih şahittir ki mecliste, meydanlarda, emekçinin ve mağdurun yanında olduk. Göz boyayan ekonomi rakamlarının yanında olmadık. Gerçek enflasyonun ne olduğunu, insanımızın cebine giren parayla altına giden borç yükü arasındaki dengesizliği gördük, gösterdik, anlattık. Komisyonlarda sabahladık, alın terini savunduk. AK Parti’nin ötekileştirmelerine, yuhalatmalarına, intikam çığlıklarına, kefenini giyip gelen ihalecilerine karşı hazırlanan danışıklı dövüşleri gördük ve gösterdik. Hesaplarını bozduk. İktidarlarını da başkanlık hesaplarını da bozacağız. Kan ve gözyaşı üzerinden toplumu kutuplaştıranlardan hesap sorduk ve soracağız” diye konuştu.

Milli potansiyelin harekete geçtiğini vurgulayan Durmaz, "Heyecanlıyız çünkü AK Parti’nin tarafından çiğnetilen halkın onurunu, yere düşürülen bayrağını düştüğü yerden tekrar ayağa kaldırabileceğimizi görüyor ve hissediyoruz. Heyecanlıyız çünkü AKP döneminde vitrine konulan, satılan, içi boşaltılan, değerlere sahip çıkan bir siyasi hareketin güçlenerek büyüdüğünü görüyoruz" şeklinde konuştu.

MHP İl Başkanı Ethem Sedef de, Yozgatlı her şeyin farkında artık ders verme zamanının geldiğini belirterek, "Allah’ın izniyle 13 yılın hesabını soracağız ve Milliyetçi Hareket Partisini Yozgat’ta birinci parti yapacağız. Hedefe ve başarıya kilitlenerek yola çıktık. Milliyetçi Hareket Partisine vereceğiniz bir oyunuz bu ülkeyi bu hale getirenlerden ayakkabı kutularında para saklayanlardan, para sayma makinelerini yatak odalarında saklayanlardan ve Yozgat’ta 13 yıldır bir hizmet getiremeyenlerden hesap sormanın vaktidir, zamanıdır ve fırsatıdır” dedi.

Konuşmaların ardından yapılan dua sonrası MHP Yozgat Seçim Karargahı bürosunun kurdelesi kesilerek açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.