Mhp’de Ayhan Sezer’e Tekrar Yönetim Oluşturma Yetkisi Verildi

Mhp’de Ayhan Sezer’e Tekrar Yönetim Oluşturma Yetkisi Verildi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer, kendilerine yeniden yönetim oluşturma yetkisi verilmesinden duydukları memnuniyeti açıkladı.

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer, kendilerine yeniden yönetim oluşturma yetkisi verilmesinden duydukları memnuniyeti açıkladı.

MHP’nin MYK ve Başkanlık Divanı’nın, Eskişehir İl Kurucu Yönetim Kurulu'nun Ayhan Sezer başkanlığındaki listedeki üyelerden teşkil olunması uygun görüldüğü, halen il başkanı görevini sürdürmekte olan Ayhan Sezer’e bu görevi ve il yönetim kurulu oluşturma yetkisi tekrar verildiği açıklandı. Yetkilendirmenin ardından bir açıklama yapan MHP Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer, Genel Başkan Devlet Bahçeli ve Genel Merkezin kendilerine göstermiş olduğu bu güveni en iyi şekilde kullanacaklarını belirtti. Yeni oluşturdukları il yönetim kurulu ile daha da güçlenerek tüm enerji ve dikkatlerini yaklaşmakta olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine vereceklerini aktaran Sezer, MHP olarak Eskişehir’de çok daha büyük başarılara imza atacaklarını söyledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.