MHP’DE KONGRE HEYECANI

MHP’DE KONGRE HEYECANI
27 Ağustos 2017 Pazar günü iptal edilen MHP il Başkanlığı seçimi için geriye sayım başladı. İl Başkanı Özkan’dan haber merkezimize ziyaret

27 Ağustos 2017 Pazar günü iptal edilen MHP il Başkanlığı seçimi için geriye sayım başladı. İl Başkanı Özkan’dan haber merkezimize ziyaret.

Üst üste iki defa iptal edilen MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı seçimi için 27 Ağustos 2017 Pazar günü delegeler üçüncü defa İl Başkanlığı seçimi için oy kullanacaklar.

Son seçimlerde İl Başkanlığı seçimini kaybeden Süleyman Öner yeniden aday olmaz iken Ertuğrul Doğan, şu anda İl Başkanlığını yürüten ve en son seçimi kazanan Ömer Özkan karşısında aday olduğunu açıkladı.

27 Ağustos 2017 tarihinde yapılacak il Başkanlığı seçimi için çalışmalarını sürdüren mevcut İl Başkanı Ömer Özkan, haber merkezimizi ziyaret ederek, kongre süreci ile ilgili imtiyaz sahibimiz Mehmet Taş’ı kongreye davet etti.

Maraş Gündeme kongre ile ilgili açıklama yapan Özkan; MHP Kahramanmaraş’ta yerelde Ana muhalefet partisi konumundadır. 2019 yılında vatandaşlarımız, Belediye Başkanlığı. Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı için sandık başına gideceklerdir.  Kahramanmaraş’ta kaybedeceğimiz, küstüreceğimiz bir tane ülkücü yoktur. Bize düşen görev bütün ülkücü ve partililerimiz ile kucaklaşmak, birlik ve beraberliği sağlamaktır. 27 Ağustos’ta yapacağımız İl Başkanlığı seçiminde seçimin kazananı kaybedeni olmayacaktır. 28 Ağustos Pazartesi gününden itibaren partimizin başarısı için sokaklara ineceğiz ve 2019 seçimlerine hazırlık yapacağız. Siteniz aracılığı ile bütün partililerimizi düğünümüz olan kongremize davet ediyoruz. Seçimde sonuç ne olursa olsun kazanan ülkemiz ve partimiz olmalıdır.” Diyen Özkan, Gazeteci Mehmet Taş ile bir süre sohbet etti.

Gazeteci Taş ise, Ömer Özkan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.