Mhp’li Adaylar Elektrikli Bisiklet Üzerinden Vatandaşları Selamladı

Mhp’li Adaylar Elektrikli Bisiklet Üzerinden Vatandaşları Selamladı
Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bisiklet turunda İl Başkanı Ali Adnan Kaya, Milletvekili adayları Doç. Dr. Mehmet Günal, Tarkan Akıllı, Dr. Adem Uslu ve Neşe Gül...

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bisiklet turunda İl Başkanı Ali Adnan Kaya, Milletvekili adayları Doç. Dr. Mehmet Günal, Tarkan Akıllı, Dr. Adem Uslu ve Neşe Gül kullandıkları elektrikli bisiklet üzerinden vatandaşları selamladı.

Antalya milletvekili adayları, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı önünden başlayan ve Güllük, Cumhuriyet Meydanı, Işıklar, Doğu Garajı ve Milli Egemenlik Caddesi’ni kapsayan yaklaşık 15 kilometrelik bisiklet turu güzergahındaki vatandaşları selamladılar.

MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesinin daha bilinir olması adına ve Antalya’da günden güne artan gürültü kirliliğine dikkat çekebilmek ve yayaya daha duyarlı bir toplum oluşturabilmek adına böyle bir çalışma düzenledik” dedi.

7 Haziran seçimleri sonrasında öğrenciler için sınav haftası başladığını da sözlerine ekleyen Kaya, “Bizler seçim çalışmalarımızda, sınava hazırlanan çocuklarımız için daha duyarlı davranarak gürültü kirliliğinin önüne geçmeye çalışıyoruz. Diğer siyasi partilerden de bu duyarlılığı göstermesini istiyoruz. Antalya Milletvekili adaylarımızla yapmış olduğumuz bisiklet turunun amacı da buydu” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.