Mhp'li Alan: "Gece Gündüz Demeden Çalışacağız"

Mhpli Alan: Gece Gündüz Demeden Çalışacağız
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Engin Alan, "Her gün bayraklarımız, okullarımız yakılıyor. Bu ihanet sürecine dur diyecek bir tek irade var. O da Türk milliyetçilerinin iradesidir" dedi.

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Engin Alan, "Her gün bayraklarımız, okullarımız yakılıyor. Bu ihanet sürecine dur diyecek bir tek irade var. O da Türk milliyetçilerinin iradesidir" dedi.

Alan beraberindeki MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ve Adana Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Uzunlular ile birlikte partisinin Ceyhan ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette, Adana Milletvekili Muharrem Varlı ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de hazır bulundu.

Burada bir konuma yapan Alan, 2011'de milletvekili seçildiğini ve o zaman cezaevinde olduğunu hatırlatarak, "Bütün milletvekilleri hatta PKK'lılar bile hapisten çıkarıldı, kala kala bir tek ben kaldım. Nihayetinde çıktım. Hakkımda çok yazıldı çizildi. İşte o Engin Alan benim. İnanın sizleri hapishanede bile en iyi şekilde temsil ettim. Orayı da bir görev bildik. O görevi de başarıyla tamamladık" diye konuştu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin bir yerlere doludizgin gittiğini ifade eden Alan şöyle devam etti:

"Çözüm diyorlar, çözüm yok. Barış diyorlar barış yok. Şehitler gelmeyecek diyorlar çatışma olmayacak diyorlar. İyi güzelde kazın ayağı öyle değil. Her gün bayraklarımız, okullarımız yakılıyor. Bu ihanet sürecine dur diyecek bir tek irade var. O da Türk milliyetçilerinin iradesidir. Çok çalışacağız. Her ülkücü 10 kişiye ulaşmalı. Birbirimizi zaten anlıyoruz. Önemli olan aklı karışık çok insan var onlara ulaşmak. Gece gündüz demeden en uzak yerlere gidip çalışacağız. Başka çare yok. Bir olacağız, diri olacağız, yumruk gibi olacağız. Hizmetten başka bir şey düşünmeyeceğiz."

Alan, konuşmasının ardından yanına gelen askeri kıyafeti giymiş Gökalp Can adlı çocuğu sevdi.

Alan, daha sonra beraberindeki İzgioğlu ve Uzunlular ile birlikte Yumurtalık Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Türkeş Filik, Alan'a Türk devletlerinin bayraklarının bulunduğu bir çalışmayı hediye etti.

Engin Alan, MHP Yumurtalık İlçe Başkanlığını da ziyaret edip, partililer ile sohbet etti.

MHP'Lİ ALAN:

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.