Mhp’li Erdem Karakoç’tan Hava-iş’e Ziyaret

Mhp’li Erdem Karakoç’tan Hava-iş’e Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Erdem Karakoç, Hava-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal’ı ziyaret etti. Karakoç, TBMM’ye gelecek olan Sivil Havacılı...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Erdem Karakoç, Hava-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal’ı ziyaret etti. Karakoç, TBMM’ye gelecek olan Sivil Havacılık Yasası konusunda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

MHP’li Erdem Karakoç, bölgesindeki ziyaretleri esnasında Hava-iş Sendikası’nın Bakırköy’deki genel merkezine de uğradı. Karakoç, Hava-iş Sendikası Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal ile yaptığı görüşmede, Türkiye’nin henüz bir Sivil Havacılık Kanunu olmadığına dikkat çekerek, “Sivil Havacılık Yasası ile ilgili yeni dönemde kanuni düzenlemeler yapılacak. Bu yasa müzakereye açıldığı andan itibaren takipçisi ve destekçisi olacağız. Hava yollarında hizmet veren başta kabin çalışanları olmak üzere, tüm hakların güvence altına alacağı bir yasa için biz de genel kurula önerge vereceğiz” dedi.

Engellilerin sorunlarıyla da yakından ilgilendiği bilinen Karakoç, taşımacılık iş kolunda, özellikle de havacılık sektöründe çalışanların sorunlarıyla ilgili görüşlerini anlattı. Karakoç, Hava-İş’in bu konulara gösterdiği hassasiyeti ve yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, “Hava-İş Genel Başkanı Sayın Ali Kemal Tatlıbal ile konunun detaylarını istişare ettik. Bu görüşmede Tatlıbal’ın sektörün içinden gelen biri olarak konulara çok iyi hakim olduğunu gördüm. Sivil havacılık yasasının bir an önce hayata geçirilmesi için birbirimize destek olmaya karar verdik” diye konuştu.

Görüşmenin sonunda Hava-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal, Erdem Karakoç’a sektörün sorunlarını çözmek için verdiği destek ve ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.