Mhp’nin Adayları Halka Tanıtıldı

Mhp’nin Adayları Halka Tanıtıldı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayları Kahramanmaraş’ta önce seçim otobüsünden konvoy eşliğinde vatandaşları selamladı, ardından Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde yaptığı toplantıyla adaylarını halka tanıttı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayları Kahramanmaraş’ta önce seçim otobüsünden konvoy eşliğinde vatandaşları selamladı, ardından Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde yaptığı toplantıyla adaylarını halka tanıttı.

Genel seçimlere doğru iki aydan daha az bir sürenin kalması nedeniyle bütün partilerde olduğu gibi MHP’de de çalışmalar hızlandı. Milliyetçi Hareket Partisi adayları Cumartesi günü uzun konvoy eşliğinde Kahramanmaraş caddelerini turladı. Yapılan şehir turunda renkli görüntüler oluştu. MHP’li vatandaşların konvoydaki adaylara karşı dükkânlarından ve evlerinin balkonlarından verdikleri olumlu tepkilerin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Metin Doğan ve AK Parti adaylar da MHP konvoyunu selamladılar. 

Şehir turunun ardından MHP adayları, partililerle Necip Fazıl Kültür Merkezinde toplantı yaptı. Toplantıya başlarken saygı duruşu, İstiklal Marşı, ve Kuran-ı Kerim okundu. Partinin ileri gelenleri ve adayları sırayla vatandaşlara hitap ettiler. Partinin şu an görev yapan tek Milletvekili Mesut Dedeoğlu’nun konuşması veda havasında oldu ve hem Dedeoğlu hem de salondakiler duygulandı. Partinin Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akif Paksoy, konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajları verdi.

DEDEOĞLU:  ‘BİR DAKİKA BOŞ DURMADIM’

Milliyetçi Hareket Partisi 24. dönem Milletvekili Mesut Dedeoğlu aday tanıtım toplantısında partililere hitap etti. Dedeoğlu; milletvekilliği döneminde bir dakika boş durmadığını söyledi. “Gerek Ankara’da parlamentoda gerekse hafta sonları Kahramanmaraş’ta iyi günde kötü günde teşkilatlarımızla beraber çalıştım. Mecliste Önergeler ve kanun teklifleri sundum. Verdiğim kanun tekliflerinin birçoğu da kanunlaştı. ‘Peki sonuç ne oldu?’ diye hep soruyorlar. Sonuç ortada, Kahramanmaraş hizmet alamamıştır” dedi.

‘KAHRAMANMARAŞ’IN SAHİBİ YOK’

 “Ülkenin ve Kahramanmaraş’ın sorunlarını gerek kürsüde gerek yazılı olarak duyurmaya çalıştım” diyen Dedeoğlu “Kahramanmaraş’ın Ankara’da sahibi yok” dedi ve Kahramanmaraş’ın sorunlarının Ankara’da ilgili kurumlara iletilmediğini söyledi. “Münferit olarak Kahramanmaraş için çalışanlar olmuştur” diyen Dedeoğlu, bu çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde olmadığını ifade etti.   “Kahramanmaraş’ta taş taş üzerine konulmuşsa bilin ki Milliyetçi Hareket Partisi yapmıştır” ifadesinde bulunan Dedeoğlu, iktidarın, ana muhalefetin milletvekilleri ile Kahramanmaraş’ın yerel yöneticilerini eleştirdi. “Ben seçilir seçilmez bütün Kahramanmaraş Milletvekillerine, Valiye, Belediye Başkanına giderek seçim bitmiştir, sandık kapanmıştır” dedim. Gelin el ele verelim beraber çalışalım. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz buna hazırız, milletvekili olarak ben buna hazırım dedim, fakat hiçbirinden ses çıkmadı. Dolayısıyla tek başıma çalışmak zorunda kaldım” dedi.

Mesut Dedeoğlu son olarak partililere; “Ben görev yaptığım sürede kimseyi kırmamaya çalıştım, hiç kimseye de kırgın değilim. Herkese hakkımı helal ediyorum, sizler de bana helal edininiz” ifadelerinde bulundu.

dsc_5259.jpg

PAKSOY İKTİDAR İSTEDİ

Eski Milletvekili ve MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Akif Paksoy

İktidarın dış politikasını eleştirdi. Komşularla sıfır sorun politikasının gerçekleştirilemediğini söyledi. Çözüm sürecinde PKK’ya verilen tavizlerin kabul edilemez olduğunu belirten Paksoy; “ Güneydoğu neredeyse PKK’ya teslim edilmiştir” dedi. Paksoy “Çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakabilmemiz için mevcut iktidarın bir an önce gitmesi lazım. Milliyetçi Hareketin iktidar olması lazım, ekonominin düzelmesi lazım, vatandaşların yüzünün gülmesi lazım” ifadelerinde bulundu ve MHP’nin Kahramanmaraş Milletvekilleri adaylarına başarılar diledi.

suleyman-oner-002.jpg

ÖNER: ‘MHP YENİDEN ŞAHLANACAKTIR’

Aday tanıtım toplantısında konuşan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner partide birlik beraberlik olması gerektiğini belirtti. Öner; “Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter yapısının tartışıldığı, milli politikamızın mile gömüldüğü bu dönemde her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.

Hiçbir arkadaşımız beynamaz mazeretleri üretmemeli, armudun sapı-çöpü var dedikodusu yapmamalıdır” ifadelerini kullandı.

EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE OLMALIYIZ

“Biz bu ülkeyi karşılıksız sevdik diyen Ülkücü Hareketçiler el ele, gönül gönüle olmalı, Milliyetçi Hareket yeniden şahlanmalıdır” diyen Öner, bilmeyenler bilsin, duymayanlar duysun Milliyetçi Hareket Partisi Yeniden Şahlanacaktır” dedi.

Öner şöyle devam etti. “Bu dönem MHP’nin milletvekili aday çokluğu Türk Milletinin sahipsiz olmadığının açık bir göstergesidir. Milletvekili seçilen dava arkadaşlarımız, insanların tamamını kucaklayacak kadar Yunus sevdasına sahiptir. Herkes şunu çok iyi bilsin ki MHP den seçilecek olan Milletvekillerimiz bütün Kahramanmaraşlıları canı gönülden kucaklayacaktır. İddiası ve Ülküsü olmayanların başarılı olması mümkün değildir. Sonuç olarak; MHP den dün olduğu gibi bugünde korkanlar vardır. MHP’ye saldıranlara yazıklar olsun.”

ADAYLAR İKTİDAR İÇİN ÇALIŞMA SÖZÜ VERDİ

Toplantıda adayların özgeçmişleri slaytlarla salondakilere izletildi ve ardından adaylar teker teker sahneye çıkarak konuşma yaptılar. Seçimlere kadar gece gündüz parti adına çalışma sözü veren MHP’ li adaylar salondan büyük alkış aldı.

25. dönem MHP milletvekili adayları; Fahrettin Oğuz Tor, Sefer Aycan, Hacı Mustafa Tombuloğlu, Mehmet Akif Kütükçü, Fehmi Kiraz, Musa Demir, Şule Arıkan, Hasan Seyithanoğlu ve partinin il ve ilçe başkanları vatandaşlardan oy istedi ve toplantı sona erdi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.