Milletvekili Aday Adayı İbrahim Bilgin, Stk’ları Ziyaret Ediyor

Milletvekili Aday Adayı İbrahim Bilgin, Stk’ları Ziyaret Ediyor
AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı İbrahim Bilgin seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bilgin bu kez Sivil Toplum Kuruluşlarını(STK) ziyaret ediyor.Milletvekili aday adayı Mali Müşavir İ...

AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı İbrahim Bilgin seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bilgin bu kez Sivil Toplum Kuruluşlarını(STK) ziyaret ediyor.

Milletvekili aday adayı Mali Müşavir İbrahim Bilgin, dur durak bilmiyor. Aday adaylığını açıklamasının ardından teşkilatları ziyaret eden Bilgin bu kez STK’ları ziyaret ediyor. Bu kapsamda Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı, Başkan Yardımcısı ve Düzce Yapı Sanatları Oda Başkanı Bülent Keser, düzce Fırıncılar Odası Başkanı İbrahim Korkmaz, Düzce sebzeciler ve balıkçılar odası başkanı Musa Sarı’yı ziyaret etti destek istedi.

DESKKKOP’A ZİYARET

İbrahim Bilgin sonrasında ise Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifini (DESKKKOP) ziyaret etti. Kooperatif hakkında Başkan Ertan Taşlı bilgiler verdi. Bilgin, kooperatif başarı çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek “Kapanmak üzere olan bir kurumu tekrar canlandırdığınız ve aktif bir hale getirdiniz bu anlamda Başkanımız Ertan Taşlı ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Düzce esnafına önemli katkı sağlıyorsunuz” dedi. Ertan Taşlı’da Bilgin’e çıktığı bu yolda başarılar diledi.

MÜSİAD DOST MECLİSİNDE

Bilgin daha sonrasında ise MÜSİAD Düzce Şubesi tarafından düzenlenen Dost Meclisi toplantısına katıldı. İl Defterdarı Murtaza Kamar ve Vergi Dairesi Müdürü Şaban Ulukaya’nın konut olarak katıldığı toplantıda mükelleflerin yaşadıkları sorunlar ile ilgili bilgiler aktaran Bilgin vergi hukukunun konuşulduğu toplantıda çözüm önerilerini de anlattı

FOTO: AK PARTİ DÜZCE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI İBRAHİM BİLGİN SEÇİM ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR. BİLGİN BU KEZ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI(STK) ZİYARET EDİYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.