Milletvekili Aday Adayı Ulusoy’dan Satso Ziyareti

Milletvekili Aday Adayı Ulusoy’dan Satso Ziyareti
AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Levent Ulusoy, SATSO’ya ziyarette bulundu. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret ederek devam eden seçim...

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Levent Ulusoy, SATSO’ya ziyarette bulundu. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret ederek devam eden seçim çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdiler.

Yapılan görüşmede iş dünyası üzerine yapılan istişarelerde Sakarya’nın ekonomide ki yeri üzerinde duruldu. Milletvekili aday adayı Levent Ulusoy, Sakarya için yapmayı planladığı ve hazırladığı projeleri SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’la paylaşırken fikir alışverişinde bulunuldu. Oldukça samimi bir şekilde gerçekleşen görüşmeler sürerken Levent Ulusoy’un ilgi ve alakadan memnun olduğu gözlendi.

Milletvekili aday adayı Levent Ulusoy ayrıca, 2023 Lider Türkiye’de Ticarette ve Sanayide lider şehir Sakarya olması konusunda birçok projesinin bulunduğunu ve atacakları her adımda en aktif bir şekilde rol oynayıp Sakarya’nın çok daha iyi yerlere gelmesini sağlayacağını dile getirdi.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ULUSOY’DAN SATSO ZİYARETİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.